Kupite na rate Head bicikla i električni bicikl Head Grandby

 U potrazi si za kvalitetnim,  vrhunskim biciklima ili možda eletričnim?

Imamo savršeno rješenje za vas. BH Telecom ima u ponudi električni bicikl Head Granby.

Saznaj više

Ako svakodnevno prelazite veliku udaljenost, ne želite se previše umoriti i oznojiti ovo je savršeno rješenje za vas. Jak, tih i ekonomičan motor vožnju pretvara u novo iskustvo.

Head Granby je električni brdski bicikl, dizajniran da se prilagodi bilo kojoj vrsti površine, ali njegova specijalnost je planinski teren, što vožnju čini jedinstvenim iskustvom na svakoj od vaših ruta.

Ako pogledamo njegovu novu modernu i inovativnu liniju, ona je aerodinamičnija i sa mnogo ergonomičnijom pozicijom, smanjujući umor na dugim stazama.

Napravljen je od aluminijumskog okvira 6061, što olakšava njegov transport. Njegove komponente su vrhunski brendovi na tržištu: prednji Shimano mjenjač, Shimano motor odnosno baterija, Clarks Clout kočnice, Shimano Acera mjenjač s jednim lančanikom i visokokvalitetni LCD zaslon.

Ako ste pravi ljubitelj brdskog biciklizma i avanture, Head Granby je zaista vaš idealan model.

Pored električnog u ponudi su i drugi modeli bicikala za svakodnevan vrhunski užitak vožnje. Veliki izbor ženskih, muških i dječiji bicikala u ponudi BH Telecoma. Za Vas izdavajamo neke od modela:

 

Granger H22110-29-42-grm-orange

Head Granger je pravi izbor za brdske bicikliste.

Dizajniran da bude lagan, jači i otporan na lomove u kombinaciji sa amortizerom  sa 100mm hoda, smanjit će vibracije i poboljšati vožnju na nepristupačnim terenima. Opremljen je sa Shimano Athus 2×9 zupčanicima, Suntour viljuškama i hidrauličnim kočnicama.

Saznaj više

Granger Lady H22203-29-42-grm-pink

Ženski brdski bicikl

Head Granger Lady je brdski bicikl koji je svojom geometrijom točkova prilagođen za žene. Veći točkovi omogućavaju lakšu i stabilniju vožnju, pa bicikl osigurava bezbrižnu i sigurnu vožnju i na usponima i na spustovima. Opremljen je odličnim Zoom Vaxa opružnim viljuškama, Althus zadnjim mjenjačem i Clarks kočnicama.

Saznaj više

HEAD Ridott I 26 H22902/26/36/grm/yellow

Head Ridott I 26” je odličan dječji brdski bicikl namijenjen djeci u dobi od 12 i 14 godina. Okvir je od vrhunskog aluminija 6061 legure i visećom prednjom viljuškom. Mijenjanje brzina je postignuto vrhunskim Shimano dijelovima. Savršen bicikl za male entuzijaste biciklizma. OKVIR: legura 6061 HT TOČKOVI: 26″ HOD: 80 mm ZUPČANICI: 2×8 S-Ride VELIČINA OKVIRA: 36 cm.

Saznaj više

Mojwebshop