Pratite atraktivni filmski sadržaj na MY TV

MY TV je Vaš TV servis gdje sami birate sadržaje, omiljene TV emisije, serije i filmove. Tu su brojni dokumentaraci, zanimljive emisije o life styleu te edukativni sadržaji o BiH, kao i atraktivne serije i filmove koji će nesumnjivo privući vašu pažnju.

BH Telecom za korisnike Moja TV platforme ekskluzivno na MY TV emitira sadržaje iz vlastite produkcije, ali i popularne svjetske naslove iz svijeta filma.

Ovaj put za vas izdvajamo filmove:

JUMP TOMORROW, petak 30.09 u 21:05 sati.

George, pasivan i neizražajan Nigerijac, stiže u zračnu luku Buffalo dočekati djevojku koju je njegova porodica dogovorila za brak. Kasni, ona je već otišla u Niagara Falls, a on ima dva dana da stigne na vjenčanje. U zračnoj luci upoznaje Aliciu, živahnu Latinku, koja sa svojim dečkom ide u posjet porodici. George sreće i romantično-maničnog Francuza koji ga na kraju vozi na vjenčanje, ali će se na tom putu još koji put sresti s Aliciom, u koju se na koncu i zaljubi. Hoće li George sudbini dati šansu?

LOVE ON THE VINES, četvrtak 29.09 u 21.05 sati.

Kada stric prezaposlene odvjetnice Diane umre, ona odlazi na čitanje oporuke. Stric je polovicu svojih vinograda i vinarije ostavio Diani, a drugu polovicu Sethu, svojem pomoćniku i bivšem Dianinom dečku. Advokatica Jill objasni im da je Hughov uslov za dobivanje nasljedstva da njih dvoje zajedno odrade iduću berbu koja treba početi kroz nekoliko tjedana. Oboje nevoljko pristaju ispuniti taj uslov…

SISTERS OF THE GROOM,  subota 01.10. u 21:00 sati.

Jason predloži da mu Sarah bude pratilja na vjenčanju brata kako bi se riješio sestara koje ga žele ponovno spojiti s bivšom djevojkom, a zauzvrat Jason će dogovoriti poslovni sastanak sa svojim ocem vezano za njezinu karijeru. Sarah pristane, a tokom sedmice otkriju da imaju mnogo toga zajedničkog te se uskoro pitaju je li njihova romansa stvarnija nego što se čini.

A MAN FOR EVERY MONTH; nedjelja 02.10. u 21.00 sati

Tanka je linija između karijere i ljubavi… Sramežljiva i povučena spisateljica mora izaći na spoj svakog mjeseca s drugim muškarcem kako bi napisala članak za blog njene kompanije naziva ”Muškarac za svaki mjesec”. Hoće li usput naići i onaj pravi?