Novi naslovi na MojaTV Flix

Predstavljamo vam nove filmske naslove u okviru MojaTV Flix ponude:

Čin hrabrosti, Romantičari , Sklonište, Prije ponoći, Obitelj na okupu, Nakaza, Ne ubij, Ološ, Pomračenje, Topim se s tobom, Najduža sedmica, Mental,  Muzika slučaja, Ubojite sestre, Ramen djevojka.

BEFORE MIDNIGHT/Prije ponoći

Prošlo je devet godina od posljednjeg nastavka ”Before” serijala, naziva ”Prije sumraka”. U priči je prošlo skoro dvadeset godina otkako su se Jesse i Celine prvi put sreli putujući vozom po Evropi. Ethan Hawke i Julie Delpy i treći put odlično prenose emocije svojih likova na ekran. Ovaj put pratimo ih na ljetovanju u Grčkoj gdje su s Jessejevom bivšom suprugom s kojom ima sina Hanka koji živi u Chicagu. Jesse i Celiine imaju dvije blizanke, a on se i dalje nada velikom uspjehu i karijeri kao pisac. Ponovno pratimo njihove razgovore o životu i ljubavi…

RAMEN GIRL/Ramen djevojka

Amerikanka Abby (Brittany Murphy) dolazi u Tokio kako bi bila sa svojim mladićem. Ali, odmah nakon njenog dolaska, on odlazi u Osaku. Ona želi ostati u Tokiju, ali slabo govori japanski jezik i nema posla. Prijavi se za posao kao ramen djevojka u obližnjem restoranu za ramen juhu. Restoran vodi ostarjeli majstor Maezumi i njegova supruga Reiko. Abby se nalazi pred teškim iskušenjem ovladavanja majstorstvom spravljanja ovog specijaliteta.

 THE ROMANTICS/Romantičari

Svadbena zvona okupljaju krug starih prijatelja, ali i bude stara rivalstva. Šest godina nakon diplomiranja, Lila i Tom se vjenčaju, a njihovi prijatelji se ponovo okupljaju po prvi put nakon toliko godina. Laura je Lilina cimerica s koledža kojoj je pripala čast da bude kuma, ali iako su bliske prijateljice, Laura ima tajnu.

 RETREAT/Sklonište

Kate i Martin bježe od svoje lične tragedije pa odlaze na otok. Odsječeni od vanjskog svijeta njihovi pokušaji za oporavkom su uništeni kada na obalu ispliva čovjek sa vijestima da Evropom hara smrtonosna bolest, koja se prenosi zrakom.

 THE REUNION/Porodica na okupu

Nakon smrti bogatog oca Nina ima zadatak ponovno okupiti svoja tri brata koji moraju sarađivati ako žele naslijediti bogatstvo.

 DON’T KILL IT/Ne ubij ga

Drevno zlo se oslobodilo u gradiću na Aljasci ostavljajući iza sebe trag smrti i razaranja, krećući se od jednog do drugog stanovnika. Jedina nada za opstanak leži u rukama Jebediaha Woodleya, prekaljenog lovca na demone koji se suočio sa ovim užasom i prije. Zajedno sa FBI agentom Evelyn Pierce koja nerado udruži snage sa njima, on mora dokučiti kako uništiti demona, da ne bi i sam postao žrtva istog.