Na MY TV i BHT1 nagradna igra “Gledaj najbolje!”

Ukoliko ste ljubitelj nogometa i s nestrpljenjem iščekujete utakmice Svjetskog prvenstva u Kataru, dobro se pripremite jer počinje velika nagradna igra BH Telecoma, BHRT-a i Hisense – “Gledaj Najbolje!”.

U periodu od 25. jula do 13. novembra 2022. godine, korisnici BH Telecoma i pretplatnici BHRT-a moći će učestvovati u igri, slanjem SMS poruke s tačnim odgovorom na sportsko pitanje, postavljeno u specijalnoj emisiji koja će biti emitirana na programu BHT1 i MY TV. U okviru emisije, koja će se prikazivati svakog ponedjeljka od 20 sati, postavljat će se i nagradno pitanje, a nagradna igra će imati 16 sedmičnih kola.

Dok čekate da počnu utakmice u Kataru, koje ćete moći gledati na BHT1, MY TV i Moja webTV, iskoristite vrijeme da pratite emisiju, obnovite gradivo iz nogometa, a možda baš vi osvojite vrijednu nagradu iz bogatog fonda. Glavna nagrada je Laser TV Hisense 100L5F-B12 ultra visoke rezolucije i kratkog dometa koji projektira živopisnu i svijetlu sliku na ambijentalno osvijetljen ekran dijagonale od 100 inča. Dizajniran je za savršeno gledanje u bilo kojoj prostoriji.

Pored glavne nagrade, učesnici mogu osvojiti sedmične i mjesečne nagrade i to ULED TV Hisense 65U8GQ ultra visoke rezolucije veličine 65”, kao i ULED TV Hisense 55U7QF ultra visoke rezolucije veličine 55”. Inovativna ULED tehnologija pomjera granice kvaliteta slike i donosi vam autentične boje, briljantan kontrast, jasno prikazano kretanje i oštre detalje.

 

https://youtu.be/UZa-8Bt-uUs

Pravila nagradne igre “Gledaj najbolje!”