Najzanimljiviji programski sadržaji u avgustu na HBO i HBO Max

Da li ste i vi ljubitelji dobrih TV sadržaja?

Ovoga avgusta vašoj pažnji preporučujemo top sadržaje na kanalima HBO i HBO Max koje možete gledati u okviru Moja TV servisa.

 

Ovaj mjesec su u fokusu slijedeći naslovi:

Serije:

Zmajeva kuća – Premijera ove dugoooočekivane serije biće 22.8.2022 na streaming platformi HBO Max i HBO kanalu u 20h. Radnja serije od 10 epizoda, utemeljena je na knjizi „Vatra i krv“ Georgea R.R. Martina, odvija se 200 godina prije događaja iz „Igre prijestolja“ i donosi priču o Kući Targaryen.

Industrija II – nova sezona serije koja prati skupinu ambicioznih diplomiranih mladih koji se bore za ograničeni broj stalnih položaja u vrhu investicijske banke u Londonu imaće premijeru 2.8. u 20:00h na HBO, a istog dana dolazi i na HBO Max.

Westworld IV – HBO-ova za Emmy nominirana SF serija Westworld vraća se u novoj sezoni koja je još ambicioznija, uzbudljivija i aktualnija nego ikad prije. Nove epizode ponedjeljkom u 20:00h na HBO, a istog dana dolazi i na HBO Max.

 

Blockbusteri mjeseca:

Resident Evil Početak: Raccoon City –  Nekoć prosperitetan dom farmaceutskog diva „Korporacije Kišobran“, Raccoon City je sada umirući grad… s velikim zlom koje vrije ispod površine. Kada se ono oslobodi, skupina preživjelih mora surađivati kako bi otkrila istinu iza „Kišobrana“. Premijera je 28.8. u 20:00h na HBO, a istog dana dolazi i na HBO Max.