Novi naslovi na MojaTV Flix

Predstavljamo vam nove filmske naslove u okviru MojaTV Flix ponude: U ono doba, zločesti idu u pakao, Brazil – kolijevka nogometa: gol , Zabava, Svinjarija, Podvale, George i zmaj, Grad nasilja, Kraljevi Mykonosa, Neuzvraćena ljubav, Majka i dijete, Brazil – kolijevka nogometa: snovi , Legenda o Hiawathi, Rob Roy, Zvonar crkve Notre Dame.

FUTEBOL: THE DREAM/ Brazil – kolijevka nogometa snovi

Jedna zemlja. Jedna igra. Priča o opsesiji Brazilaca nogometom kao najljepšom igrom na svijetu i o njenim zvijezdama. Za hiljad brazilskih dječaka, nogomet je poput sna. Nije to samo njihova lična ambicija da postanu najbolji igrači, nego i njihova jedina šansa da izvuku porodicu iz siromaštva. Samo će nekima od njih to uspjeti.

LEGEND OF HIAWATHA/Legenda o Hiawathi

Hiawatha prema zapovijedi svog plemena Ojibway kreće u mirovnu misiju kako bi sklopio primirje s drugim plemenom Dakotah. Prije nego krene u pomoć svome narodu, mladi Indijanac se treba obračunati sa zlim demonom.

HUNCHBACK OF NOTRE DAME /Zvonar crkve Notre Dame

Quasimodo je porugan od svih Parižana i proglašen najružnijim čovjekom u gradu. Usvojen od crkve i osuđen na zvonik, Quasimodo se jednog dana zaljubljuje u plesačicu Esmeraldu. Kada se ona sprijatelji sa nesretnim zvonarom, stvara se snažan odnos između njih koji podli građani Pariza pokušavaju narušiti kovanjem zavjera…

BACK IN THE DAY/ U ono doba

Priča o tinejdžeru Anthonyju Rodriguezu, polutalijanu, poluportorikancu, koji odrasta na opasnim ulicama Bensonhursta u Brooklynu. Anthony se cijeli život borio sa nasilnim ocem alkoholičarom koji ih napušta, ali je imao divnu i brižnu majku. Ipak, majka umre pa Anthony ostaje sam. Pod svoje ga prima lokalni mafijaški boss, koji mu pomogne oko boksačke karijere.

ENTERTAINMENT/Zabava

Na putu do svoje otuđene kćeri, dok pokušava oživjeti propalu karijeru, sredovječni komedijaš bez pare u džepu nastupa u Mojave pustinji…je li to stvarno zabava kojoj se nadao?

BAD KIDS GO TO HELL/ Zločesti idu u pakao

Olujnog subotnjeg popodneva, šest učenika Crestview Akademije nalaze se u školskoj kazni, a jednog po jednog stiže strašna sudbina. Postoje li duhovi ili je to zlodjelo jednog od učenika?

 

FUTEBOL: THE GOAL/ Brazil – kolijevka nogometa gol

Jedna zemlja. Jedna igra. Priča o opsesiji Brazilaca nogometom kao najljepšom igrom na svijetu i o njezinim zvijezdama. Ko je spreman od stotinu dolara mjesečno zarađivati deset hiljada i to u samo nekoliko mjeseci? Iranildo i Lucio igraju za ”Flamengo”. Jedan dolazi iz slamova Ria, pothranjen kada ga uoče lovci na talente, dok je drugi rođen u Tocantinsu, veoma ruralnom dijelu Amazonske prašume. Obojica su nespremni za pritisak kakav iziskuje igra na najvišoj razini. Hoće li dječaci postati razmaženi i arogantni ili će podleći pritisku vrhunske igre?

Filmsko uživanje za cijelu porodicu!

U Moja TV Flix videoteci trenutno je preko 1300 vrhunskih filmskih naslova. Videoteka se svakoga mjeseca dopunjava se novim sadržajima i to sa minimalno 15 filmova mjesečno. Uvijek dostupna videoteka nudi filmove svih žarova, za cijelu porodicu.

Aktivacija i deaktivacija se vrši putem TV menija, kroz opciju  „Aktivacija usluga“ odabirom Moja TV Flix. Radi lakšeg pregleda i korištenja usluge u TV meniju je dodana opcija “MojaTV Flix” kroz koju možete izvršiti pregled sadržaja koji se nudi kao i odabrati brzi link na aktivaciju usluge. Nakon aktivacije usluge kroz ovu opciju imate direktan pristup sadržaju.

Mjesečna naknada za korištenje usluge se naplaćuje u punom iznosu, bez obzira na broj dana korištenja u toku mjeseca i broj pregledanih sadržaja.

Filmove možete gledati neograničen broj puta!

Uputstvo za korištenje usluge Moja TV Flix možete preuzeti ovdje.

Mojwebshop

Moja TV. Uvijek bolja i bogatija.