Premijere hit filmova i serija na Fox kanalima

Premijere hit filmova i serija na Fox kanalima

U nastavku pogledajte koji vas zanimljivi filmski i serijski naslovi očekuju u narednom periodu na Fox, Fox Crime, Fox Movies, i Fox Life  kanalima u okviru Moja TV:

FOX

MORNARIČKI SPECIJALCI

Od 6. maja, radnim danima u 20.00

Članovi elitne jedinice iz „Mornaričkih specijalaca“ vraćaju se 6. maja u premijernoj drugoj sezoni na FOX kanal, gdje ćemo ih pratiti radnim danima od 20 časova. Prošlo je pet mjeseci od kako je Džejson Hejz imao halucinacije. Nakon što se zdravstveno oporavio, došlo je vrijeme da se vrati na posao i na mjesto vođe tima. I to baš u trenutku kada mornarički specijalci dobijaju novi zadatak. Neustrašiva ekipa kreće u misiju spašavanja američkih talaca i uklanjanja eksploziva na naftnoj platformi u Gvinejskom zalivu, koju je zauzela nova teroristička organizacija. U međuvremenu, Hejz je izgubio povjerenje u Reja Perija, pa je na mjesto zamjenika komandanta postavio Kleja Spensera. Tim potezom podstakao je Reja da razmisli o tome da se pridruži drugom timu mornaričkih specijalaca. Tokom oporavka, Džejson je živio sa bivšom suprugom Alanom i djecom, za koje se vezao, pa sada traži da iznajmi kuću u njihovom komšiluku kako bi im bio blizu… Zanimljivo je to da je za potrebe druge sezone „Mornaričkih specijalaca“ angažovano čak 75 američkih vojnih veterana, koji su se pojavili u epizodnim ulogama ili kao kaskaderi na snimanju opasnih akcionih scena.

SPECIJALCI

Od 2. maja, ponedjeljak-četvrtak u 21.00

Na početku druge sezone akcione krimi-drame, koju gledamo od 2. maja (ponjedeljak-četvrtak u 21.00) na FOX kanalu, „Specijalci“ imaju pune ruke posla. Opasna organizacija za trgovinu ljudima drži otetu djecu kao taoce. Da zlo bude veće, tokom operacije spasavanja, Los Anđeles je pogodio snažan zemljotres. Svi kompjuterski sistemi su srušeni, zbog čega će Hondo i njegov tim morati da daju sve od sebe kako bi mališane vratili na sigurno. U međuvremenu, Danijel ostvaruje neočekivanu vezu sa zamjenicom okružnog tužioca Nijom Vels. Nakon što provedu strastvenu noć u hotelu, on se ponadao da bi između njih dvoje moglo da bude nešto više. Međutim, kada ode u bolnicu, kako bi je obišao poslije zemljotresa, kraj njenog kreveta zatiče supruga od koga se trenutno razvodi. Hondo shvata da između supružnika i dalje postoje emocije, i da je u tom ljubavnom trouglu suvišan. U nastavku serijala, ekipa će uz pomoć bivšeg člana Džima Strita pokušati da pronađe nestalu ženu i njenog sina, koji bježe od međunarodnog narko-kartela. Hondo i njegovi ljudi moraće da zaštite porotnike na suđenju za podmićivanje, nakon što su neki od njih bili na meti organizovanog kriminala.

FOX LIFE

DINASTIJA

Popularna serija “Dinastija” vraća se 9. maja sa premijernom četvrtom sezonom na kanal FOX LIFE (ponedeljkom u 21.00), a to znači da su “noževi” neprijatelja isukani i spremni za ubadanje u leđa članovima porodice Karington. Felon je uspjela nekako da preživi svoje djevojačko veče, u finalu treće sezone, i sada samo želi da se što prije uda za Lijama. Međutim, planovi za vjenčanje počet će da joj se ruše kao kula od karata kada u grad stigne Lijamova majka Lora. U međuvremenu, Blejk pokušava da se pomiri sa Kristl i da sačuva svoju kompaniju. On pristaje da svu svoju ličnu imovinu stavi kao zalog za zajam, nesvjestan da su zajmodavci, zapravo, Džef Kolbi i Aleksis. Sem i Rajan poništavaju brak, ali to ih ne sprječava da ponovo izađu na “randevu”. Dominik nastoji da pronađe novac za svoju novu liniju odjeće, ali kada joj to ne pođe za rukom, pokušat će da popravi odnose sa majkom. Ona joj daje ključ od sefa koji joj je ostavio Tomas. Felonina i Lijamova proba svadbene večere biva uništena kada Kirbi nehotice otkrije da Kristl ima aferu. Ali, ni Kristl ne miruje. Ona pred svima proziva Blejka da je spavao sa Lorom. I dok Anders istražuje svoju prošlost u Montani, Adam priznaje svoje zločine Kirbiju… Ali, ni to nije sve! Opasnosti i iskušenja u novoj sezoni “Dinastije” ima u jednakim količinama kao i šampanjca i dijamanata.

OSTRVO FANTAZIJA

Od 2. maja, ponedeljkom u 21.00

Ljeto se bliži, a prije nego što otputujete na odmor iz vaših snova, kanal FOX Life vas od 4. aprila, ponedeljkom u 21.00 vodi na “Ostrvo fantazija”. Ova savremena dramska serija smještena je u luksuznom odmaralištu, u kojem se ispunjava svaka fantazija gostiju, ali ne onako kako gosti to očekuju. Elena Rork nasljednica je čuvenog gospodina Rorka, upravnika ovog misterioznog ostrva. Pilot Havijer šef je transporta na ostrvu, ali i majstor svakog zanata. Radnja započinje tako što u odmaralište dolazi voditeljicu lokalnog jutarnjeg programa Kristin Kolins koja ima jednostavnu fantaziju. Ona želi samo da jede, jede i jede. Ali kad Kristin stigne na „Ostrvo fantazija”, shvatit će da zapravo želi mnogo više od hrane. Među gostima je i Rubi Akudu koja je doputovala sa svojim suprugom. Ona boluje od smrtonosne bolesti, a ostrvo će joj podariti novu priliku za život. Ali, po kojoj cijeni? Saznaćemo već od 4. aprila na kanalu FOX Life 2. maja, ponedeljkom u 21.00

FOX CRIME

AGATA REJZIN

Od 5. maja, četvrtkom u 22.00

Nestašna i podjednako neustrašiva detektivka amaterka vraća se na kanal FOX CRIME u premijernoj četvrtoj sezoni serije “Agata Rejzin”, koju ćemo od 5. maja gledati četvrtkom od 22 časa. Prije nego što nas povede u tri nove avanture, Agata će nas počastiti božićnom specijalnom epizodom. A tamo, naša junakinja se sprema da otputuje na zasluženi odmor. Božić je pred vratima, a za Agatu to znači samo jedno – idealna prilika za opuštanje “malih sivih ćelija”. Međutim, kada bude dobila pismo od starice koja je moli za pomoć, Rejzinova neće moći da odoli, a da ne krene u akciju. Odmor će morati da pričeka do prve epizode četvrtog ciklusa, u kojoj je Džejms smislio savršen plan. Povešće Agatu na more, a ona će mu zauzvrat pomoći da napiše sledeći roman. Njihovu idilu prekida ubistvo u hotelu, a na detektivki je da dokaže ko je počinilac. U nastavku serije, Agata se upušta u misiju otkrivanja ubice koji je na takmičenju za najbolji džem otrovao sudiju. Detektivka neće mirovati ni na Džejmsovoj svadbi, jer će u cik zore velikog dana osvanuti beživotno tijelo…

UBISTVA U MIDSOMERU

(19. sezona)

Od 6. maja, petkom u 22.00

Smrt se 19. put vraća u uspavanu britansku provinciju Midsomer u svojim najrazličitijim oblicima, a prateći je u stopu, u ovo gotovo idilično englesko mestašce stiže i detektiv Džon Barnabi. Harizmatični glumac Nil Dadžen spreman je da se ponovo uhvati u koštac sa zločincima koji seju smrt po zelenim proplancima Midsomera i to u šest novih epizoda serije “Ubistva u Midsomeru” koje će se na kanalu FOX Crime emitovati od 29. aprila petkom u 22.00. Producenti serijala, kao i uvijek veoma kreativni kada je o smrti riječ, za novi ciklus pripremili su najrazličitije bizarne slučajeve, a jedan od njih povešće nas i u Barnabijevu prošlost. Ubistvo zvijezde kriketa, rivalstvo među vlasnicima radnji za kućne ljubimce, leševi prekriveni živim zečevima, djevojka obučena kao Džejn Ostin izbodena na smrt u midsomerskoj šumi ili nagrađivani violinista ubijen svojom skupocenom Stradivarijus violinom, koja se vodi kao “nestala”… Ideja za kvalitetan zaplet “Ubistvima u Midsomeru” nikada nije nedostajalo, pa je to slučaj i sa 19. sezonom popularnog krimića koji se prikazuje od davne 1997. godine, i još ne razmišlja o penziji.

FOX MOVIES

KOCKAR

U nedelju 1. maja u 22.00

U nedjelju 1. maja od 22.00 na kanalu FOX movies sjajna glumačka ekipa koju predvode Mark Volberg, Džesika Lang, Džon Gudman i Bri Larson uvode nas u komplikovan svijet Džima Beneta. Film “Kockar” u režiji Ruperta Vajata koji potpisuje i holivudski spektakl “Planeta majmuna: početak” donosi nam uzbudljivu akcionu krimi-dramu o neobičnom profesoru engleske književnosti čiji život pretvaraju u pakao njegova ljubav prema kocki, riziku i studentkinji u koju se zaljubljuje protiv svih pravila. Kada igra Benet se ne kladi na sitno, te zbog jedne partije stavlja sve na kocku kada pozajmi novac od gangstera i ponudi svoj život da izmiri dug. Uvijek jedan korak ispred, Benet uspeva da zavadi svog povjerioca sa vođom kockarskog podzemlja, istovremeno održavajući disfunkcionalnu vezu sa svojom bogatom majkom. U igri na život i smrt sasvim neočekivano dobija naklonost Frenka, zelenaša koji želi da zaštiti Beneta. Uz njegovu pomoć i novac pozajmljen od majke, Džim dobija još jednu šansu. Međutim, sve visi o koncu kada njegova veza sa mladom studentkinjom postaje ozbiljnija. Ovog puta Bener bukvalno rizikuje sve.

DOBRI VIL HANTING

U nedelju 8. maja od 20.00

Nakon što nas u subotu 7. maja šokira kao majstor za prevare “Talentovani gospodin Ripli”, Met Dejmon vraća se u nedjelju 8. maja od 20.00 na kanal FOX Movies u nadahnjujućoj romantičnoj drami “Dobri Vil Hanting” nagrađenoj sa dva Oskara i nominovanoj za još osam. Dvije godine prije nego što je kao Tom Ripli počeo karijeru čistača toaleta na Menhetnu, Met Dejmon se u roli Vila Hantinga jednom već dohvatio džogera, ali ovog puta kao domar na tehničkom fakultetu u Masačusetsu. Vil je dvadesetogodišnji mladić izuzetne inteligencije koja se graniči sa genijalnošću. Iako je na Univerzitetu zaposlen kao domar, on ne može da odoli rješavanju izuzetno komplikovanih zadataka sa kojim se svakodnevno susreće u amfiteatrima ove akademske ustanove. Kada tajno bude riješio težak zadatak, koji je profesor namijenio studentima završne godine, život mu se iz korena mijenja.

ZAMKE ZA SNOVE

U subotu, 14. maja od 00.00

Zasnovana na istoimenom romanu Stivena Kinga, u subotu 14. maja tačno u ponoć, na kanal FOX Movies stiže naučnofantastična horor drama sa elementima trilera “Zamke za snove”. U mladosti četiri prijatelja dobijaju natprirodne moći zahvaljujući junačkom činu. Njihova veza postaje više od običnog prijateljstva. Godine su prošle i oni kao odrasli imaju zasebne živote i probleme, ali se sjećaju svoje hrabrosti i moći koja im je više teret nego dar. Ipak, sudbina im ponovo ukršta puteve sa zlom koje ih prati od mladosti. Kada se ponovo slučajno sretnu na godišnjem odmoru u lovačkoj kolibi u sjevernim šumama, umjesto očekivane zabave sustiže ih stara kob. Najpre dolazi jedan stranac, izgubljeni lovac, koji nije svjestan užasne zaraze koju nosi sa sobom. Za nogama mu je mećava, strašna oluja u kojoj je nešto još opasnije – smrtonosna nepoznata sila koja će odnijeti neke od njih i primorati one koji budu preživeli da još jednom dozovu svoje zaboravljene moći i suoče se sa neviđenim užasom. Sudbina sveta još jednom je u njihovim rukama.

PUT POBJEDNIKA

U subotu, 21. maja od 22.00

Ovih dana izuzetno aktuelnog glumca zbog skandala na ceremoniji dodjele Oskara Vila Smita na kanalu FOX Movies u subotu 21. maja od 22.00 gledamo u dramatičnom trileru “Put pobjednika”, zasnovanom na istinitoj priči o američkom imigrantu doktoru Benetu Omaluu. Reč je o izvanrednom forenzičkom neuropatologu, koji je prvi otkrio postojanje hronične traumatske encefalopatije, oboljenja mozga profesionalnih fudbalera, i borio se da istina izađe na vidjelo. Omaluova emotivna potraga ostavlja ga na milost i nemilost jedne od najmoćnijih i najvoljenijih svetskih institucija – Nacionalnoj fudbalskoj ligi.