Uživajte uz atraktivne programske sadržaje na MY TV

Ekskluzivno za korisnike Moja TV platforme emitiramo sadržaje iz vlastite produkcije za korisnike u vidu domaćih igranih serija i TV emisija.

 MY TV je vaš TV servis gdje birate iz širokog spektra sadržaja vaše omiljene TV emisije, serije i filmove.

 Ovdje možete pratiti i  emitovanje ekskluzivnog, novoproizvedenog domaćeg sadržaja u vidu TV emisija, kao i atraktivnih filmova.

 Ove sedmice na MY TV Vam preporučujemo:

 BATTLE IN SEATTLE

Opis: Kasni studeni 1999. g. Aktivisti dolaze u Seattle protestuje protiv sastanka Svjetske trgovačke organizacije koji se po prvi put održava na američkom tlu. Nemiri i haos sprječavaju sastanak. Aktivisti dolaze u Seattle u državi Washington da bi protestvovali protiv susreta Svjetske trgovinske organizacije. Slijede neredi i haos dok protestanti uspješno zaustavljaju susret.

 THE TWILIGHT SAGA: NEW MOON

 Opis: Edward (Robert Pattinson) shvati da Bella (Kristen Stewart) nikada neće biti sigurna dok je on u njenoj blizini, pa ubrzo nakon njenog osamnaestog rođendana odluči napustiti grad. Njen prijatelj Jacob (Taylor Lautner) pokušava je izvući iz depresije i samodestrukcije, koja je tišti nakon Edwardovog odlaska. Ubrzo se Bella susreće sa starim neprijateljem, no u posljednji tren spašava je čopor velikih vukova. Proučavajući historiju plemena Quileute, Bella otkriva tajnu Jacobovog plemena te se raduje što će ponovno vidjeti Edwarda, no susret bi mogao imati pogubne posljedice.

 ASSAULT ON THE WALL STREET aka BAILOUT

 Opis: Zaštitar Jim (D. Purcell) vrijedno radi kako bi zaradio za život, dovoljno da izdržava sebe i suprugu Rosie (E. Karpluk) koja se oporavlja od zamalo kobne bolesti. No, sve krene nizbrdo kad osiguravajuće društvo prestane pokrivati troškove njenog liječenja a njegova cijela ušteđevina nestane zbog katastrofalnog ulaganja na koje ga je nagovorio njegov mešetar. Budući da mu se ruši poslovni i privatni svijet, Jim se suočava s činjenicom da ga financijske ustanove već duže vrijeme iskorištavaju i maltretiraju. Preostaje mu samo jedno: uzvratiti udarac!