Cinestar TV1 sadržaji u aprilu na Moja TV

CineStar TV 1 filmski kanal je porodični kanal, za sve generacije, skrojen po mjeri ljubitelja filmova!

Ovaj put za vas izdvajamo najzanimljivije naslove koje možete gledati u toku mjeseca aprila na kanalu Cinestar TV 1.

 

PLAVA IGUANA

Blue Iguana

Redatelj:Hadi Hajaig

Glumci:Sam Rockwell, Amanda Donohoe, Ben Schwartz

Žanr:akcija, komedija, romanca

Trajanje:100 min

Godina:2018.

 

Ovaj triler predstavlja ludu akciju, komediju i pravu ljubav. Eddie, Paul i Katherine su kul, bezbrižni likovi u svijetu apsolutnih sloboda: sloboda da kradu, pucaju iz pištolja, ubijaju, i zaljubljuju se. I sloboda gdje vas ne mogu ozlijediti – bar ne ozbiljno. Samo negativci umiru.

Sam Rockwell i Ben Schwartz tumače dva londonska kompića čije nevjerovatne budalaštine nikad nemaju ozbiljne posljedice. Uvijek se izvuku, uz duhovite primjedbe, oružje i osmijeh.

Eddie i Paul dva su nevinašca, iako oni uopće nisu tako nevini. Pametnjakovići koji nikad nisu shvaćali ozbiljnost neke situacije. Tu je i Katherine, engleska odvjetnica, koja im ponudi nešto što ne mogu odbiti, koja je uvijek korak ispred svih – no je li se ona spremna zaljubiti?

 

HELLBOY

Originalni  naslov:Hellboy

Režija:Neil Marshall

Uloge: David Harbour, Milla Jovovich, Ian McShane

Žanr:  Akcija, avanturistički

Godina:2019

Hellboy je ultimativni antiheroj, plod nacističkog mističnog eksperimenta iz 1944. godine kojeg su američki agenti preoteli i odgojili da bude na strani Dobra,  temeljen na kultnom stripu Mikea Mignole. Glavna uloga Hellboya pripala je Davidu Harbouru, poznatog po seriji Stranger Things.

Ultimativni antiheroj Hellboy se vraća u osvetničkoj misiji u Londonu, gdje se drevni duh zle vještice (Nimue the Blood Queen) vratio iz mrtvih. Zarobljena i odbačena prije više stoljeća, kraljica vještica se vraća u naš svijet kako bi ponovno donijela smrt i uništenje. Samo heroj s paklenim korijenima kao Hellboy, u stanju je suočiti se s prijetnjom i boriti se s vješticom i njezinom vojskom. Njegove će se šanse još više povećati kad se ispostavi da je nasljednik moći samog kralja Arthura. Međutim, čak ni on ne može pobijediti sam u ratu sa silama zla. Prije nego što se odigra odlučujuća bitka, Hellboy mora vratiti svoje stare saveznike …

Glavna uloga Hellboya pripala je Davidu Harbouru, a odličnu glumačku postavu čine još i Ian McShane u ulozi profesora Trevora Bruttenholma i Milla Jovovich kao glavna zlica Blood Queen te Sasha Lane kao Alice Monaghan.

 

Sumrak saga: Praskozorje 2. dio

Originalni  naslov:Twilight Saga, The: Breaking Dawn – Part 2

Režija:Condon Bill

Uloge: Stewart Kristen, Pattinson Robert, Burke Billy

Žanr:Drama, pustolovni

Godina:2012

Dugo očekivani zaključak sage prikazuje tajne i misterije romantične priče u novom svjetlu.

Bella s Edwardom uživa u svom novom životu i novim moćima nakon rođenja kćeri Renesmee. Ipak, uskoro njihovu obiteljsku sreću ponovno narušava nova prijetnja. Vampirica Irina vjeruje da je dijete poput Renesmee prijetnja vlasti i postojanju Voltura. Dok Irina pokreće Volture da unište ovu moguću prijetnju, Bella i Cullenovi, skupa sa svim saveznicima koje mogu okupiti, pripremaju se za borbu u ključnoj, finalnoj bitci za zaštitu svoje obitelji.

U ovom je filmu više borbe, više romanse, strasti i misterije koji zaokružuju univerzalnu priču o ljubavi, obitelji, hrabrosti, snazi i sudbini.

 

 

Za najmlađe gledatelje u periodu od 14.- 24.4. u 19h kreće cijeli set animiranih filmova: Kuća velikog mađioničara, Veliko putovanje, Juraj i hrabri vitezovi, Gospodin Link, Mune: Čuvar Mjeseca, Bijeg s planeta zemlje, Mali Bigfoot, Astro Boy, Tvrd orah, Asterix: Grad bogova.

Želimo vam čistu zabavu i mnoštvo sretnih trenutaka uz ove programske sadržaje samo na Moja TV!