Novi naslovi na MojaTV Flix

Predstavljamo vam nove filmske naslove u okviru MojaTV Flix ponude: Funny Ha Ha, It Had to Be You, Nuclear Hurricane, World of the Dead: The Zombie Diaries, Wetherby, Pawn, Dead at 17, A Man for Every Month, Bhaji on the Beach, Hunger, Peter Pan, Dr. Jekyll and Mr. Hyde, Ivanhoe, Kidnapped, King Solomons Mines.

 

A MAN FOR EVERY MONTH

Muškarac za svaki mjesec

Redatelj: Ron Oliver

Glavne uloge: Carlson Young, Aaron Jakubenko, David Sutcliffe

Godina: 2017.

Žanr: porodični

Zemlja porijekla: SAD

Dob: 15

Tanka je linija između karijere i ljubavi… Sramežljiva i povučena spisateljica mora izaći na spoj svakog mjeseca s drugim muškarcem kako bi napisala članak za blog njezine tvrtke naziva ”Muškarac za svaki mjesec”. Hoće li usput naići i onaj pravi?

HUNGER

Glad

Redatelj: Steven Hentges

Glavne uloge: Lori Heuring, Linden Ashby, Joe Egender

Godina: 2009.

Žanr: Akcija, Kriminalistički, Horor

Zemlja porijekla: SAD

Dob: 18

Koliko daleko si spreman ići da bi preživio? Petero neznanaca se bore za život kad ih luđak zatvori u podzemnu tamnicu i izgladnjuje do smrti. Je li njegov motiv osveta ili samo glad za tamom duše?

 

 

IVANHOE

Ivanhoe

Redatelj: Paul Leadon

Uloge:

Žanr: animirani

Godina: 1988.

Zemlja: SAD

Dob:0

Radnja Ivanhoea vraća nas u 12. stoljeće, doba ratova Normanaca i Saksonaca. U ovoj zabavnoj animiranoj adaptaciji, Wilfred od Ivanhoea, odan kralju Richardu zvanom Lavlje Srce, osvoji kraljevu naklonost te sam treba odabrati dar koji mu je ponuđen. No, on se želi vratiti kući i povratiti očevu naklonost i Roweninu ljubav. Hrabri vitez pod krinkom kreće kući i prijavljuje se na turnir pod lažnim imenom.

IT HAD TO BE YOU

Ipak si to ti

Redatelj: Sasha Gordon

Glavne uloge: Cristin Milioti, Dan Soder, Halley Feiffer

Godina: 2015.

Žanr: muzička romantična komedija

Zemlja porijekla: SAD

Dob: 15

Kamo će te put odvesti? Sonia je neurotična autorica džinglova koja je oduvijek sanjala o burnom i uzbudljivom životu. Zatečena neočekivanom prosidbom i ultimatumom svog inače ležernog dečka Chrisa, Sonia mora odlučiti hoće li uploviti u mirne bračne vode ili baciti sve na kocku pa maštarije pretvoriti u stvarnost.

Filmsko uživanje za cijelu porodicu!

U Moja TV Flixu trenutno je preko 1200 vrhunskih filmskih naslova. Svakoga mjeseca dopunjava se novim sadržajima i to sa minimalno 15 filmova mjesečno. Uvijek dostupna videoteka nudi filmove svih žarova, za cijelu porodicu.

Aktivacija i deaktivacija se vrši putem TV menija, kroz opciju  „Aktivacija usluga“ odabirom Moja TV Flix. Radi lakšeg pregleda i korištenja usluge u TV meniju je dodana opcija “MojaTV Flix” kroz koju možete izvršiti pregled sadržaja koji se nudi kao i odabrati brzi link na aktivaciju usluge. Nakon aktivacije usluge kroz ovu opciju imate direktan pristup sadržaju.

Mjesečna naknada za korištenje usluge se naplaćuje u punom iznosu, bez obzira na broj dana korištenja u toku mjeseca i broj pregledanih sadržaja.

Filmove možete gledati neograničen broj puta!

Uputstvo za korištenje usluge Moja TV Flix možete preuzeti ovdje.

Moja TV. Uvijek bolja i bogatija.