Atraktivni programski sadržaj na MY TV

Ekskluzivno za korisnike Moja TV platforme emitiramo sadržaje iz vlastite produkcije za korisnike u vidu domaćih igranih serija i TV emisija.

MY TV je vaš TV servis gdje birate iz širokog spektra sadržaja vaše omiljene TV emisije, serije i filmove.

Ovdje možete pratiti i  emitovanje ekskluzivnog, novoproizvedenog domaćeg sadržaja u vidu TV emisija, kao i atraktivnih filmova.

Ove sedmice na MY TV Vam preporučujemo:

 JOBS

„Njegova briljantnost, strast i energija bili su izvor nebrojenih inovacija koje su obogatile i poboljšale naše živote. Svijet je zbog Stevea bio nemjerljivo bolji.” stajalo je u saopćenju koje je Apple poslao povodom smrti svog osnivača. Godinu i po kasnije, uoči 37. godišnjice kompanije Apple, film o Steveu Jobsu, vizionaru i kreativcu, dolazi na velika platna širom svijeta. Prikazuje vjerno Jobsovu karijeru, njene uspone i padove, ali se ujedno bavi i njegovim privatnim životom, odlukama i njihovim posljedicama.

 WOMAN IN GOLD

Kada osamdesetogodišnja židovka Maria Altmann (Helen Mirren) sazna da bi najslavniji portret Gustava Klimta trebao biti u njenom vlasništvu, započinje bespoštednu borbu za ono što joj pripada zajedno s mladim advokatom Randolom Shoenbergom (Ryan Reynolds). Ovaj neobični par doputovat će iz Amerike u Beč i dići na noge cijelu Austriju, jer se kući ne misle vratiti praznih ruku. Biografski film o Mariji Altmann (H. Mirren), postarijoj židovskoj izbjeglici koja živi u četvrti Cheviot Hills u Los Angelesu. Ona se skoro jedno desetljeće zajedno sa svojim mladim advokatom, Randyjem Schoenbergom, bori s austrijskom vladom da joj vrate glasovitu sliku Gustava Klimta – portret njene tete – poznatu pod nazivom “Portret Adele Bloch-Bauer I.”. Sliku su njenim rođacima oduzeli nacisti u Beču, neposredno prije izbijanja Drugoga svjetskoga rata…

CHASING MAVERICKS

Sportska drama inspirirana životom surfera Jaya Moriarityja. Jay (J. Weston) obožava surfanje i s petnaest godina otkrije da mitski Mavericks, jedan od najvećih valova na svijetu koji dolazi s El Ninom, doista postoji. I to u blizini njegova doma u Santa Cruzu. Zato poduzme sve da nagovori lokalnu legendu u surfanju, Frostyja Hessona (G. Butler), da ga počne trenirati i da ga nauči kako preživjeti jahanje na Mavericksu. Hesson prihvati, ali insistira da Jay dobro svlada temelje surfanja, među kojima je i zadržati dah četiri minute. Između Frostyja i Jaya razvija se prijateljstvo koje im mijenja život, a uzjahati Mavericksa postaje više od surfanja…