Pratite atraktivni filmski sadržaj na MY TV

MY TV je Vaš TV servis gdje sami birate sadržaje, omiljene TV emisije, serije i filmove. Tu su brojni dokumentaraci, zanimljive emisije o life styleu te edukativni sadržaji o BiH, kao i atraktivne serije i filmove koji će nesumnjivo privući vašu pažnju.

BH Telecom za korisnike Moja TV platforme ekskluzivno na MY TV emitira sadržaje iz vlastite produkcije, ali i popularne svjetske naslove iz svijeta filma.

Ovaj put za vas izdvajamo filmove:

Escape Room, ponedjeljak 28.02.

Escape Room je horor/triler film iz 2017. u režiji Willa Wernicka, a u kojem glume Evan Williams, Annabelle Stephenson i Elisabeth Hower.

Za Tylerov 30. rođendan, njegova djevojka Christen dobija neobičan poklon: ulazak na misterioznu escape room događaj. Dok ulaze sa četiri prijatelja, nađu se zarobljeni u bizarnim sobama u kojima moraju riješiti zeznute zagonetke kako bi napredovali. Ali Christen je nestala, a Tyler je šokiran kad je vidi na video monitoru, golu i zarobljenu u kavezu dok sekunde odbrojavaju. Kada okrutna igra počne da se pretvara u smrtonosnu, on shvaća da se možda neće svi izvući ili preživjeti.

The Prince, ponedjeljak 21.02.

Nakon otmice kćerke sve se počinje mijenjati za umirovljenog ubojicu koji se, kako bi riješio ovaj slučaj mora vratiti u život kojega se davnih godina odrekao. U mafijaškim krugovima on je poznat kao „Princ“, a kako bi spasio svoju kćer suočit će se sa svojim najvećim rivalom sa kojim ima burnu prošlost. Rekla bi slavna poslovica: „Oko za oko, zub za zub“, tako i u ovomu filmu stvari iz prošlosti ne bivaju zaboravljene.