Neograničena zabava uz filmske CineStar TV kanale na Moja TV

CineStar TV kanali donose zabavu u vaše domove!

Od sada na Moja TV, u okviru osnovnog paketa uživajte u vrhunskoj zabavi sa CineStar TV kanalima koji donose pregršt zanimljivih sadržaja u vaše domove.

CineStar TV kanali pružaju beskrajnu zabavu koja povezuje millione ljudi kroz fantastičan filmski i serijski sadržaj u tehnologiji visoke rezolucije. Najbolju zabavu donosi vrhunska filmska industrija, sjajni i dugoočekivani blockbusteri, bezvremenske serije, dokumentarni filmovi, kao i ekskluzivni behind-the-scene sadržaj – i sve to možete naći na čak pet originalnih filmskih kanala.

U ponudi su:

  • CINESTAR TV 1

NAJGLEDANIJI FILMSKI KANAL S 5 ZVJEZDICA

Prvi i najgledaniji kanal u CineStar TV ponudi je CINESTAR TV 1. Savršen domaćin za dinamičnu, bogatu i odvažnu zabavu. CINESTAR TV 1 je mjesto na kojem se nalaze najpopularniji filmovi i serije svih vremena. Više od 12 godina nudi najbolju filmsku zabavu, i uvijek će biti kanal koji privlači najširu publiku.

 

  • CINESTAR TV 2

NAJBOLJI FILMOVI I SERIJE NA JEDNOM MJESTU

Filmski kanal za sve generacije, namijenjen izbirljivoj publici te prilagođen obiteljskoj atmosferi. CINESTAR TV2 pruža fascinantan raspon kvalitetnih drama, urnebesnih komedija, uzbudljive akcije, nominiranih i nagrađivanih filmova, bezvremenskih klasika i pomno odabranih TV serija i sitcoma – za svakog ponešto.

 

  • CINESTAR TV ACTION & THRILLER

OKRENI NA AKCIJU!

Na CINESTAR TV ACTION & THRILLER adrenalin je na najvišoj tački, kazaljka je u crvenom i puls na 200. Od misterioznih ubojstava do noir klasika, gangsterskih saga i odvažnih spašavanja, sve do vrhunske pucačine i jurnjave skupih automobila – ushićenje koje podiže puls za kojim čeznu istinski fanovi.

 

  • CINESTAR TV FANTASY

OD SUPERHEROJA DO SUPERHORORA.

Ugasite svjetla i zaronite u drugu dimenziju.  Impresivno, opsesivno, izazovno i izravno – CINESTAR TV FANTASY vas vodi u svijet fantazije, avanture, animacije, misterije i horora. Od bajkovitih animiranih filmova za najmlađe (i one koji se tako osjećaju) do kultnih horora. Ni noćne more, ni jeza koja im prolazi kroz tijelo, obožavatelje ovog žanra ne sprečavaju da iznova gledaju neke od najvećih hitova.

 

  • CINESTAR TV COMEDY & FAMILY

SMIJEH JE DRUGO IME OVOG KANALA

CINESTAR TV COMEDY & FAMILY donosi inspirativne, optimistične i nadahnjujuće priče. Podsjeća nas na one kratke ali značajne trenutke koje često previdimo u svakodnevnoj žurbi. Filmovi za opuštanje pronaći će put do svih generacija, što ovaj kanal čine glavnom destinacijom za sve one koji traže kako brzo i jednostavno popraviti raspoloženje.

 

MojaTV. Uvijek bolja i bogatija.