Sarajevo Live Stream Session

Projekat u saradnji sa BH Telecomom 

Ekskluzivni petosatni atraktivni muzički program na Moja TV! 

Za sve korisnike Moja TV, kao i za korisnike Moja webTV usluge gledanje ovog programa je besplatno na servisu Moj Film, u petak 21. maja, sa početkom u 20.00 sati.  

Korisnici svih Moja TV paketa mogu besplatno uživati u ovom programu, kao i korisnici internet/netFlat usluga BH Telecoma, te korisnici mobilnih usluga BH Telecoma (prepaid i postpaid) koji imaju aktiviranu Moja web TV uslugu, uz  uobičajenu naplatu mobilnog interneta prema Cjenovniku korisnicima koji budu pratili ovaj  TV sadržaj preko mobilne mreže BH Telecoma.

ŽELIMO VAM DOBRU ZABAVU!

POČETAK PROGRAMA STARTA U 20 SATI I ZAVRŠAVA SE 1 SAT IZA PONOĆI.

5 SATI MUZIKE UŽIVO!

  • PROGRAM OTVARA SARAJEVSKI BEND VELAHAVLE, SA EKSKLUZIVNOM PREMIJEROM NAJNOVIJEG ALBUMA.
  • NAKON PREMIJERE SLIJEDI SET OD 2 SATA  ATRAKTIVNOG DVOJCA  AFTER AFFAIR.
  • NASTAVAK PROGRAMA ĆE UPOTPUNITI ITALIJANSKA ZVIJEZDA, LEHAR, SA DODATNIH 2 SATA EKSKLUZIVNOG SETA, SA PREMIJERNIM EMITOVANJEM NEKIH OD NJEGOVIH NAJNOVIJIH IZDANJA.

Sarajevski band VELAHAVLE, predstaviće se premijernim izdanjem najnovijeg albuma. Album naziva 22:22 Velahavle je završio tokom prošle godine, ali je njegovo izdavanje pomjereno, i trenutno je u fazi post produkcije u studiju Milkshop u Beču, producenta Vlade Džihana (Dzihan & Kamien). Ipak, band je za ovu priliku odlučio ekskluzivno predstaviti album uživo, i to će ujedno biti i jedina prilika, prije oficijelne objave.

Nastavak programa ide sa najpopularnijim bh. dvojcem, AFTER AFFAIR. Kreatori jednog od najznačajnijeg festivala u BiH, Garden of Dreams, višestruko nagrađivani dvojac koji je jedan od najtraženijih BH brendova u regionu i šire, jednostavno moraju biti dio ove priče. Poznati po svojim dubokim i eklektnim setovima, sigurno obećavaju jedno neopisivo putovanje.

Vrhunac večeri će dodatno upotpuniti svjetska zvijezda koja koja nam dolazi iz Italije, LEHAR. Zvijezda koja godinama svojom muzikom upotpunjuje najveće festivale i događaje širom svijeta. Jedan od najomiljenijih muzičara među bh publikom, definitivno je zaslužio poziv na SLSS. Za dvosatni set za SLSS je najavio da će biti jedna posebna inspiracija gdje će svirati neke od do sada neobjavljenih djela.

KupiKartu.ba i SLSS su obezbijedili pristup ovom spektaklu putem Live Stream servisa.

Svi zainteresirani gledaoci (koji nisu Moja TV i Moja web TV korisnici), mogu gledati i slušati kompletan program putem Live Stream platforme KupiKartu.ba.

Pristup za Live Stream se može kupiti na stranici KupiKartu.ba po promotivnoj cijeni, gdje se mogu dobiti i dodatne informacije o samom događaju, pristupu na platformu i sve ostale potrebne informacije.

 

Moja TV. Uvijek bolja i bogatija.