Završena velika nagradna igra BH Telecoma „Sretna Nova, uz auto iz snova!“ Automobil Renault Captur otišao u Novi Travnik

Velika nagradna igra BH Telecoma „Sretna Nova, uz auto iz snova!“ završena je danas svečanim uručenjem glavne nagrade, automobila Renault Novi Captur Edition One Blue DCI 115 EDC, a dobitnik je Mersad Dedić iz Novog Travnika.

Ključeve automobila i prigodni ček je sretnom dobitniku uručio generalni direktor BH Telecoma, Sedin Kahriman.

„Drago mi je da smo danas imali priliku svečano okončati našu nagradnu igru i uručiti ključeve dobitniku, gospodinu Dediću. Čestitam mu na vrijednoj nagradi i želim puno lijepih uspomena i trenutaka uz vozilo koje je osvojio. Kompaniji BH Telecom su uvijek na prvom mjestu naši korisnici kojima smo ponudili unaprijeđene usluge, pratili njihova očekivanja i potrebe te nastavljamo raditi na unaprijeđenju ponude“, rekao je Sedin Kahriman.  

Mersad Dedić, koji je zajedno sa porodicom došao da preuzme automobil, nije krio zadovoljstvo osvojenom nagradom.

„Želim da se zahvalim BH Telecomu čiji sam dugogodišnji korisnik. Nisam očekivao i vrlo sam iznenađen nagradom. Ja sam profesionalni vatrogasac u Novom Travniku i kada su mi javili da sam osvojio ovu nagradu nisam vjerovao. Nisam vjerovao da od tolikih učesnika baš ja budem izvučen, iz jednog malog mjesta. Ovo ćemo svakako porodično proslaviti“, izjavio je Mersad Dedić.

Glavnu nagradu, narandžasti Renault Capture koji je prepoznatljiv kao Zena Taxi u reklami BH Telecoma za Moju tv, danas je na mjesto uručenja dovezao upravo glavni akter reklame, poznati bh. glumac Zenit Đozić Zena. Automobil je registrovan na ime dobitnika, sa kasko osiguranjem kao dodatnim poklonom.

Nagradna igra „Sretna Nova, uz auto iz snova!“ je trajala od 16. novembra 2020. godine do 9. januara 2021. godine i učestvovalo je 30.000 korisnika koji su postojeći ili novi korisnici mobilnih postpaid i kombinovanih paketa, fiksne telefonije, Moja TV paketa i Net Flat paketa. Pored glavne nagrade, tokom nagradne igre je dodijeljeno osam sedmičnih nagrada i to šest mobitela iPhone XS Max 512GB Space i dva mobitela Samsung Galaxy Z Flip.

Moja priča! BH Telecom