Ekskluzivno na Moja TV i Moja Web TV : Maccabi Haifa – Željezničar

BH Telecom je omogućio ekskluzivno praćenje susreta prvog kola kvalifikacija za plasman u Europa ligu između izraelskog Maccabija iz Haife i Željezničara u direktnom TV prijenosu na Moja TV (servis Moja TV Sport) i Moja WebTV platformi.

Utakmica Maccabi Haifa – Željezničar igra se u srijedu 09. septembra s početkom u 19,00 sati po srednjeevropskom vremenu na stadionu Sammy Ofer u Haifi.

Prijenos utakmice neće biti ograničen na teritoriju, izuzetak je teritorija Izraela za koju je nosilac prava Maccabi Haifa kao klub domaćin.

U kvalifikacijama za grupnu fazu Europa lige igra se samo jedan meč zbog trenutne situacije izazvane pandemijom korona virusa.


Kako koristiti Moja Web TV?

Za korištenje Moja Web TV usluge dovoljno je da imate pristup internetu. Ukoliko niste korisnik BH Telecoma, uslugu Moja Web TV možete koristiti i putem prepaid sistema plaćanja.

Kako koristiti Pay-Per-View?

Za novu uslugu se registrujete putem web stranice BH Telecoma, nakon čega ćete dobiti e-mail za potvrdu iste i pristupne podatke (korisničko ime i lozinku). Potom, sve što trebate uraditi je izabrati Kategoriju Pay-Per-View i koristiti uslugu.


MojaTV uvijek bolja i bogatija!