Premijere hit filmova i serija na Fox kanalima

U nastavku pogledajte koji vas zanimljivi filmski i serijski naslovi očekuju u januaru na Fox, Fox Crime, Fox Movies, i Fox Life kanalima u okviru moja TV

FOX

Krv i blago Y1

Od 2. januara, ponedjeljak‒petak u 22.55

Premijera 

“Krv i blago” je akciona avantura koja prati genijalnog stručnjaka za antikvitete i smjelog lopova, koji se udružuju kako bi spriječili okrutnog teroristu koji finansira svoje napade krađom blaga. Deni Meknamara je bivši agent FBI koji se specijalizovao za ukradena umjetnička djela i antikvitete. Leksi Vaziri je vješta kradljivica umjetničkih djela koju proganja tragičan gubitak oca, za koji okrivljuje Denija. Terorista Karim Faruk pobegao je sa neprocjenjivim artefaktom i oteo Denijevog mentora, dr Anu Kastiljo. Deni angažuje Leksi da mu pomogne da uhvati Faruka i spase Anu. Dok jure Faruka, upoznaju različite likove, koji bi mogli biti saveznici, ali i neprijatelji, uključujući i Ejdena Šoa, trgovca oružjem koji radi isključivo u svom interesu, i Sajmona Hardvika, stručnjaka za nabavku izgubljenih artefakata. Deniju i Leksi pomaže otac Čak, Denijev prijatelj iz djetinjstva,koji radi u Ministarstvu spoljnih poslova Vatikana u Rimu. Njihov lov privlači pažnju agentkinje Interpola, Gven Karlson, koja želi da uhapsi Faruka, ali neće dozvoliti Deniju i Leksi da prekrše međunarodne zakone tokom lova. Dok putuju svijetom jureći kriminalca, Deni i Leksi nalaze se usred 2.000 godina stare bitke za koljevku civilizacije. 

Škorpija Y2

Od 23. januara, ponedjeljak‒petak u 23.10

Premijera 

Škorpija je uzbudljiva drama o ekscentričnom geniju Volteru O’Brajenu i njegovoj ekipi genijalnih stručnjaka, koji služe kao posljednja linija odbrane protiv složenih visokotehnoloških prijetnji savremenog doba. Kao mjesto gde rade najveći umovi Agencije nacionalne bezbjednosti SAD, O’Brajenovu ekipu “Škorpija” čine Tobi Kertis, bihejvioralni stručnjak koji može da pročita skoro svakog, zatim njegova nova supruga Hepi Kvin, čudo od djeteta u svijetu mehanike i Silvester Dod, guru za statistiku. Kombinujući svoje veliko tehničko znanje i iskustvo, oni rješavaju slučajeve zajedno sa agentom FBI-ja Kejbom Galom. Međutim, iako članovi ove grupe imaju zajednički smisao za humor, život izvan njihovog kruga ih zbunjuje. Oslanjaju se na Pejdž Denin, kako bi im približila spoljašnji svijet. Pejdž ima i mladog i nadarenog sina Ralfa i u vezi je sa Volterom. Naposlijetku, ovi neobični genijalci uspjeli su da pronađu savršen posao negdje gde mogu da upotrijebe svoje znanje da bi pomogli svojoj domovini, ali i jedni drugima, kako bi se bolje uklopili u svijet koji ih okružuje.

Štreberi Y9

Od 22. januara, ponedjeljak‒petak u 18.35 i 19.05

Premijera

Leonard i Šeldon su genijalni fizičari, vješti u laboratoriji, ali imaju problema sa međuljudskim odnosima. U priču ulazi njihova prelijepa i društveno prilagođena komšinica Peni, koja pokušava da ih nauči ponešto o životu. Uprkos njihovom turbulentnom odnosu u prošlosti, Leonard misli da je u Peni pronašao ljubav svog života. Konačno su se vjerili. Čak je i Šeldon pronašao partnerku, ulazeći u “Dogovor o vezi” sa neurobiologom Ejmi Farom Fauler. Međutim, ona je nedavno tražila pauzu jer je frustrirana zbog sporog napretka njihove veze. U slobodno vrijeme, Leonard i Šeldon i dalje odlaze u prodavnicu stripova, igraju igrice, glume sa svojim prijateljima, uključujući i kolege naučnike Radža, Hauarda i Hauardovu suprugu, Bernadet, koja je mikrobiolog.

Fleš Y5

Ponedjeljkom i petkom u 22.55

Posljednje epizode

Donedavno, Beri Alen (zvezda serijala Grant Gastin) je vodio normalan život istražitelja mjesta zločina u policiji Sentral Sitija. Nakon eksplozije akceleratora čestica u laboratoriji STAR, Berijev život mijenja se iz korjena. On dobija superbrzinu i postaje najbrži čovjek na svijetu. Prošle sezone, Beri se borio protiv sile brzine i spasila ga je ekipa iz laboratorije STAR, koju čine Kejtlin Snou (zvijezda serijala Danijela Panabejker), Cisko Ramon (zvijezda serijala Karlos Valdez) i Harison Vels (zvijezda serijala Tom Kavana). Beri se napokon oženio svojom najboljom prijateljicom, Ajris Vest (zvijezda serijala Kendis Paton). Međutim, njegov povratak dio je opakog plana, kojim rukovodi intelektualno unaprijeđeni meta-čovjek, Mislilac, koji stvara nove meta-ljude, uključujući i Ralfa Dibnija (zvijezda serijala Hartli Sojer), kako bi iskoristio njihove moći. Svi na planeti su u opasnosti. Beri juri kroz um Mislioca, kako bi pobjedio najbrži um na svijetu. Jureći da spriječi napad na Sentral Siti, Beri je iznenađen kada sretne nepoznatog trkača koji mu pomaže. Beri i Ajris napokon mogu da uživaju u životu kao mladenci, međutim, njihova kćerka iz budućnosti, Nora Vest-Alen, dolazi u posjetu tražeći pomoć. Nakon što Beri i Ajris upoznaju Noru, njihov život izokrenut je naopačke i njen dolazak pokazuje kakvo naslijeđe će svaki član ekipe “Fleš” ostaviti za sobom. Zbog toga mnogi članovi ekipe počinju da preispituju svoje odluke u sadašnjosti. Dok je Beri za Noru idol, ona ima misteriozni prezir prema Ajris. Ekipa traži način da pomogne Nori da se vrati u svoju budućnost, ali shvataju da je njeno prisustvo poremetilo vrijeme i dovelo najkrvoločnijeg protivnika sa kojom se ekipa “Fleš” ikada susrela. Ime ovog zlikovca je Čikada (novi redovni glumac Kris Klajn).

Fox Life

Novi Amsterdam Y2

Od 7. januara, utorkom u 21.00

Premijera

“Novi Amsterdam” vraća se sa drugom sezonom prepunom nevjerovatnih i emotivnih medicinskih priča. Dr Meks Gudvin (Rajan Egold) i njegova junačka ekipa doktora i medicinskih sestara nastavljaju svoj zadatak liječenja pacijenata, dok pokušavaju da poprave pokvareni sistem zdravstvene zaštite. Finale posljednje sezone ostavilo je mnoge živote da vise o koncu. U sudaru sa ambulantnim kolima povrijeđeni su: Meks, njegova supruga Džordžija (Lisa Oher), njihova novorođena ćerka Luna, dr Loren Blum (Dženet Mongomeri) i dr Helen Šarp (Frima Agjeman). Saznajte ko nije preživio i kako ova tragedija utiče na privatne i poslovne živote lekara u bolnici “Novi Amsterdam”.

Specijalizant Y3

Od 7. januara, utorkom u 22.00

Premijera

Sa početkom treće sezone, serijal ”Specijalizant” nastavlja da pokazuje šta se dešava u bolnicama širom SAD. Ova provokativna medicinska drama prati grupu doktora u bolnici “Častejn memorijal”, dok se suočavaju sa profesionalnim i ličnim izazovima.

Dobro mjesto Y3

Od 13. januara, ponedjeljak‒petak u 17.05

Premijera

Spremite se za još smijeha i iznenađenja u 3. sezoni serijala “Dobro mjesto”, nagrađivanoj komediji Majkla Šura (“Bruklin 99”). Serijal i dalje prati Elenor (Kristin Bel) koja se probija kroz zagrobni život, u namjeri da zasluži ulazak u “dobro mjesto” (iako zapravo pripada “lošem mjestu”). Na kraju 2. sezone, arhitekta “Dobrog mjesta”, Majkl (Ted Denson, u ulozi nominovanoj za nagradu Emi), pojavio se ispred “Sudije”, kako bi ga ubedio da Elenor i njeni prijatelji zaslužuju još jednu šansu. Sada su Elenor, Čidi (Vilijam Džekson Harper), Tahani (Džamela Džamil) i Dejson (Meni Hasinto) poslati nazad na Zemlju, u novom vremenu u kojem nisu umrli.

Milion malih stvari Y2

Od 15. januara, srijedom u 21.00

Premijera 

Kažu da prijateljstvo nije jedna velika stvar već mnogo malih stvari. Kad je Džon, prijatelj naše ekipe, izvršio samoubistvo, njegovi prijatelji i porodica morali su da smognu snage da nastave dalje. Niko od ovih prijatelja ne živi životom kakav bi želio. Smrt njihovog prijatelja primorala ih je da bolje sagledaju odluke koje su doneli, kako bi rješili misteriju o čovjeku kojeg su mislili da poznaju.

Zašto žene ubijaju Y1

Od 20. januara, ponedjeljkom u 22.00

Premijera

Serija “Zašto žene ubijaju”, prati živote tri žene koje žive u tri različite dekade: domaćice iz šezdesetih, članice visokog društva iz osamdesetih i advokata iz 2018. Sve tri žene bore se sa nevjerstvom u svojim brakovima. Ovaj serijal istražiće kako su se uloge žena promjenile, ali ne i njihova reakcija na izdaju.

Uvod u anatomiju Y16

Od 30. januara, četvrtkom u 21.00

Premijera

Dobitnik nagrade “Zlatni globus” za najbolju dramsku seriju za 2007. godinu i nominacije za nekoliko nagrada Emi, uključujući i nagradu za najbolju seriju, ”Uvod u anatomiju”, smatra se jednim od najboljih serija današnjice. Medicinska drama i u svojoj 16. sezoni emitovanja prati Meredit Grej i njenu ekipu lekara u bolnici “Grej Sloun”. Ljekari svakodnevno donose odluke koje mogu da naprave razliku između života i smrti za pacijente. Oni traže utjehu jedno u drugom i ne uvijek u čisto prijateljskom smislu. Zajedno će shvatiti da ni medicina ni međuljudski odnosi nisu crno-beli.

Majk i Moli Y5

Od 29. januara, ponedjeljak‒petak u 22.55

Premijera

“Majk i Moli” je komedija o paru iz radničke klase iz Čikaga, koji pronalazi ljubav baš onda kada misle da su osuđeni na samački život. Policajac Majk Bigs ubjeđen je da je našao savršenu partnerku u Moli Flin. Moli je bivša učiteljica četvrtog razreda koja želi da postane uspješan pisac. Ona ide svim srcem u svaki novi projekat, a posebno u brak. Majk i Moli su još uvijek veoma srećno zaljubljeni, kao i svi tek nedavno vjenčani parovi. Međutim, oni imaju i neke neočekivane prepreke. Oboje žive u Molinoj kući sa Džojs, Molinom majkom, oštrog jezika. U kući živi i Džojsin suprug, vječito nervozni Vins Moranto, i Viktorija, Molina sestra koja obožava izlaske. Kad nije sa svojom novom porodicom, Majk odlazi u patrolu sa svojim partnerom i najboljim prijateljem, Karlom Makmilanom. Karl smatra sebe opakim čikaškim policajcem, ali zapravo je velika kukavica. I Majk i Karl prijatelji su sa Samjuelom, senegalskim konobarom čija hrana i suhi smisao za humor vraćaju policajce u realnost. Ne smijemo zaboraviti ni Majkovu majku Pegi, koja bi voljela da se njen sin vrati kod nje i živi sa njom i psom Džimom. Svima njima su potrebni Majka i Moli, svakome na poseban način. Pravo je čudo što ovaj šarmantan par može da pronađe makar i djelić sreće.

Četiri venčanja i sahrana Y1

Od 22. decembra, subotom i nedjeljom u 22.00

Nove epizode

Maja (Natali Emanuel), mlada direktorka komunikacija u kampanji za senatora Njujorka, dobija poziv da prisustvuje vjenčanju od prijatelja sa fakulteta, koji sada živi u Londonu. Maja napušta svoj profesionalni i privatni život kako bi otputovala u Englesku i ponovo se srela sa svojim starim prijateljima. Međutim, nađe se usred njihovih ličnih problema. Veze se sklapaju i prekidaju, otkrivaju se politički skandali, ismjeva se londonski društveni život i raspaljuju se ljubavne afere. Naravno, tu su i četiri vjenčanja i sahrana.

Fox Crime

FBI Y2

Od 7. januar, utorkom u 22.00

Premijera 

Od osvajača nagrade Emi, Dika Volfa i ekipe koja je radila na seriji “Red i zakon” stiže serija “FBI”, koji prati njujoršku kancelariju Federalnog istražnog biroa. Ova elitna jedinica koristi svoje znanje i umijeće na važnim slučajevima, kako bi osigurala bezbjednost stanovnika Njujorka i SAD. Specijalni agent Megi Bel, koja je rođena u policijskoj porodici, veoma je posvećena ljudima sa kojima radi kao i onima koje štiti. Njen partner je specijalni agent Omar Adom “OA” Zidan. OA je studirao na fakultetu Vest Point i proveo je dvije godine na tajnom zadatku za DEA, pre nego što je došao u FBI. Njihov nadređeni je glavni agent Izabel Kastilj, koja radi pod velikim pritiskom i ima neprikosnoven komandni autoritet. Ekipu čine i pomoćnik glavnog agenta, Džubal Valentajn, koji funkcioniše kao mozak kancelarije i koji umije da se snalazi kako sa nadređenima tako i sa svojim podređenima. Kristen Šazal je najvrijedniji član ekipe. Regrutovana je odmah nakon fakulteta i umije da sklopi sve deliće slagalice brže od bilo koga drugog. Ovi prvoklasni agenti mukotrpno istražuju slučajeve široke raznolikosti, od terorističkih pretnji preko organizovanog kriminala pa sve do kontrašpijunaže.

Misterije Brokenvuda Y6

Od 10. januara, petkom u 22.00

Premijera

Zločini su jezivi, domišljati i misteriozni.

Osumnjičeni su uvijek interesantni i kompleksni likovi koje pokreću različiti, ali uvijek klasični motivi: ljubav, osveta, ponos, zavist, pohlepa ili mržnja.

U smrtonosnom, ali slikovitom gradu Brokenvudu, svi ovi elementi dio su “Misterija Brokenvuda”. Da, ovdje se dešavaju ubistva. Čudna, uznemirujuća i uvijek zbunjujuća. Dešavaju se onda kad ih najmanje očekujete. Pitaćete se ko je ubica do samog kraja i samo jedna osoba može da ih uhvati. U pitanju je viši vodnik policije, Majk Šepard i njegovi saradnici, detektivka Kristina Sims, detektiv Sem Bin i patolog Džina Kadinski.

Bul Y4

Od 22. januara, srijedom u 22.00

Premijera

Četvrta sezona serijala vraća se par mjeseci nakon neočekivanog otkrića da dr Džejson Bul (Majkl Vederli) očekuje dijete sa svojom bivšom suprugom i Benijevom (Fredi Rodrigez) sestrom, Izabelom Kolon (Jara Martinez).

Agata Rejzin Y2

Četvrtkom u 22.00

Nove epizode

Svjesno se pomirivši sa Džejmsom Lejsije, na kraju druge sezone, Agata je sigurna da je njihova budućnost sigurna i da su problemi ostali u prošlosti. Agata je postala kvalifikovani privatni detektiv, otvorila svoju novu istražnu agenciju i nikad se nije osećala bolje. Međutim, planovi imaju neobičnu naviku da krenu naopako, barem u Agatinom svetu.

Zagonetni slučajevi doktora Blejka Y2

Ponedjeljkom u 22.00

Nove epizode

Doktor Lušijen Blejk vraća se u Balarat, nakon pokušaja da se sretne sa svojom davno izgubljenom ćerkom. Ali ovaj grad više nije onaj bezbjedni grad koji je napustio. Deni je prebačen u Melburn i zamijenio ga je stariji policajac, odlučan da Blejku zagorča život. Naravno, sve je prepuno neobičnih ubistava i misterija koje iskaču iza svakog ugla – od političkih koridora i crkvenih parohijskih skupova, do galerija i rok klubova.

Fox Movies

Sam u kući 2

Ponedjeljak, 6. januar u 21.00

U filmu “Sam u kući 2”, Kevin Mekalister je sam u kući u Njujorku, ali neće dugo biti sam, jer su opasni “mokri banditi”, Hari i Marv, takođe u “Velikoj jabuci”.

Titanik

Petak, 10. januar u 21.00

Fiktivna romantična priča o bogatoj djevojci i siromašnom mladiću koji se sreću na putovanju na “nepotopivom” brodu, Titaniku.

A-tim

Nedjelja, 19. januar u 22.00

Film prati avanture trojice veterana iz rata u Iraku, koji počinju da rade kao plaćenici. Pukovnik Džon “Hanibal” Smit (Lijam Nison), Templton “Fejs” Pek (Bredli Kuper), B.A. Barakus (Kvinton “Rempejdž” Džekson) i H.M. “skroz lud” Mardok (Šarlto Kopli) su grupa bivših operativaca specijalnih jedinica, koji se bore već osam godina za “dobru stranu”. Međutim, iznenada su poslati u vojni zatvor za prekršaj koji nisu napravili. Uspijevaju lako da pobjegnu iz zatvora i kreću na opasan pohod da skinu ljagu sa svojih imena, dok ih lovi Čarisa Sosa (Džesika Bil), visoko rangirani oficir i jedna od Fejsovih bivših ljubavnica.

Služavke

Nedjelja, 26. januar u 22.00

Zasnovano na jednoj od najpopularnijih knjiga prethodne decenije i na romanu koji je bio broj 1 na spisku bestselera “Njujork tajmsa”. Film “Služavke” je provokativna priča o tome šta se desi kada tri hrabre žene prekrše nepisano pravilo u jednom južnjačkom gradu i razviju neočekivano prijateljstvo.

Komentariši