Samo na Moja TV: Slušajte Imperia Radio

Najpopularnija TV stanica za mlade danas počinje sa emitovanjem online radio programa koji možete slušati putem Moja TV platforme.

Nakon uspješnog pokretanja projekta “Imperia TV HD”, od utorka 8. aprila 2020. godine možete slušati i “Imperia Radio”, online radio stanicu koja će slušaocima pružati potpunu zabavu uz najpopularnije hitove, emisije i provjerene zanimljive informacije iz svijeta showbiza, muzike i gejminga. 

Imperia Radio je besplatno dostupan u cijelom svijetu putem web-stranice imperiaradio.com, kao i preko platforme Moja TV za sve Moja TV i Moja Web TV korisnike. 

„Okupili smo odličan tim afirmiranih regionalnih DJ-eva koji će uživo na “Imperia Radio” zabavljati mladu raju hitovima, zanimljivim emisijama i gostima.“ kazao je Danijel Buzov, producent Imperia TV HD.  

Imperia Radio podcasti će biti dostupni i putem music streaming platformi poput Google Play-a, Deezer-a, Spotify-a i Apple Music-a.

“Imperia TV je u rekordnom roku postala najpopularnija TV stanica za mlade. Posebno mi je drago da dobijamo komplimente iz cijele regije. Pored nove TV produkcije koju pripremamo, kreće i “Imperia Radio” koji će imati svoju sopstvenu video i audio produkciju, a krenuli smo i sa razvojem mobilnih aplikacija za iOS i Android uređaje. Zbog novonastale situacije u svijetu i našoj regiji, odlučili smo krenuti sa radio stanicom prije planiranog da bar malo uljepšamo mladim ljudima boravak u kući.” kazao je Rijad Ikanović, urednik Imperia TV HD.

Komentariši