Premijere hit filmova i serija na Fox kanalima

U nastavku pogledajte koji vas zanimljivi filmski i serijski naslovi očekuju u aprilu na Fox, Fox Crime, Fox Movies, i Fox Life kanalima u okviru moja TV

FOX

911 Y3

Od 14. aprila, utorkom u 22.00

Premijera

Autori Rajan Marfi, Bred Falčuk i Tim Minear stvaraju novu vrstu proceduralne drame serijalom 911, istražujući iskustva policajaca, vatrogasaca i dispečera koji su bačeni u najstrašnije situacije. Ovi radnici hitne službe moraju da balansiraju između spasavanja ugroženih ljudi i rješavanja problema u sopstvenim životima. U trećoj sezoni radnici hitne službe pozvani su da reaguju nakon što ogromni cunami udari Santa Moniku. Bak, koji se povrijedio na poslu u prošloj sezoni, muči se da se vrati u ekipu.

Linkoln Rajm: Lov na sakupljača kostiju Y1

Od 20. aprila, ponedjeljkom u 22.00

Premijera

Serijal prati njujorškog policajca Ameliju Saks, koja se udružuje sa nepokretnim forenzičkim stručnjakom Linkolnom Rajmom kako bi rješili slučajeve u lovu na legendarnog serijskog ubicu Skupljača kostiju.

FOX MOVIES

Vikend “Pričе o igračkama”

Subota–ponedjeljak, 11.–13. aprila

Subota i nedjelja u 20.00

Ponedjeljak u 18.00

Kada blistavi novi svemirski rendžer Baz Svetlosni uđe u svijet igračaka kauboja Vudija, dolazi do nevjerovatno smiješnog razdora među igračkama.

Da Vinčijev kod

Subota, 11. april u 22.00

Ubistvo u Luvru i tajne skrivene na slikama Leonarda da Vinčija vode do otkrića religioznih misterija koje krije tajno društvo duže od dve hiljade godina. Ove tajne će uzdrmati osnovne stubove hrišćanstva.

Anđeli i demoni

Nedjelja, 12. april u 22.00

Robert Langdon pokušava da rješi ubistvo i razotkrije plan drevnih iluminata da unište Vatikan tokom izbora novog pape.

Đangova osveta

Petak, 17. april u 23.30

Đango je oslobođeni rob koji uz obuku lovca na glave i sam postaje opaki profesionalac u tom poslu. Nakon što je ubio nekoliko zlikovaca za novac, on pronalazi svoju suprugu robinju i oslobađa je od zlog vlasnika plantaže.

Vikend uz filmove “Padaće ćufte”

Subota–nedjelja, 18.–19. april u 20.00

Naučnik pokušava da rješi problem svjetske gladi, ali njegov eksperiment kreće naopako i hrana pada s neba u izobilju.

Vikend “Isterivača duhova”

Subota–nedjelja, 18.–19. april u 22.00

Ako se nešto čudno dešava u vašem kraju, koga ćete nazvati? Istjerivače duhova!

FOX LIFE

Dinastija Y2

Od 20. aprila, ponedeljkom u 21.00

Premijera

Nakon šokantnog finala i smrtonosnog požara u prvoj sezoni, tvrdokorni Karingtonovi izdići će se iz pepela. Moraju da se oporave od tragičnog gubitka, kao i od prodaje porodične firme. U namjeri da spase svoju imperiju, opaka i harizmatična Felon (Elizabet Gilis) pokušava da stvori novi brend za svoju porodičnu dinastiju, ali 25-godišnjakinja koja upravlja tečnim milijardama mogla bi da se pretvori u katastrofalnu kombinaciju.

Dvije djevojke bez love Y5

Od 20. aprila, od ponedjeljka do petka u 17.05

Premijera

U serijalu “Dvije devojke bez love” Ket Denings i Bet Bers glume Meks Blek i Kerolajn Čening, najbolje drugarice koje su se upoznale dok su bile konobarice u restoranu u Bruklinu. U petoj sezoni djevojke i dalje rade kao konobarice, dok pokušavaju da razviju svoju firmu “Meksini domaći kapkejkovi” radeći nakon radnog vremena u restoranu. U pokušaju da se izvuku iz siromaštva i shvatajući da su sličnije nego što su mislile, djevojke su okružene svojom “usvojenom porodicom” iz restorana: Olegom (Džonatan Kajt), kuharom Erlom (Geret Moris), koji prekomjerno flertuje, zabavnim 75-godišnjim blagajnikom Hanom (Metju Moj), vlasnikom restorana kojeg je lako zadovoljiti, i Sofi (Dženifer Kulidž), ludom komšinicom.

FOX CRIME

Smrt u raju Y9

Od 16. aprila, četvrtkom u 22.00

Premijera

Inspektor Džek Muni navikao se na život na karipskom ostrvu Sveta Marija, ali ubistva se i dalje dešavaju. Policiji Honorea pridružuje se i narednik Medelin i zajedno rješavaju neke od najsloženijih zločina koje su ikada vidjeli. Od serijskog ubice koji hara u novogodišnjoj noći do čovjeka koji je uboden nožem tokom vježbi preživljavanja na napuštenom ostrvu, slučajevi su složeniji nego ikada ranije. I nisu samo ubistva ta koja Džeku prave probleme. Neočekivani romantični susret primorava ga da pronađe svoju mekšu stranu. Da li je spreman za novu vezu?

Smrt u raju nastavlja da zabavlja gledaoce nevjerovatnim slučajevima, neočekivanim preokretima i mnogim poznatim gostujućim glumcima.

Gospođica Fišer i kripta suza

Od 17. aprila, petkom u 22.00

Premijera

Priča je smještena u kasne 1920. i odaje počast egzotičnosti žanru misterioznih ubistava. Gospođica Firn Fišer, dama i detektivka, polijeće na bliskoistočnu avanturu koja počinje u biblijskom gradu Jerusalimu. Tamo Firn pomaže mladoj beduinki Širin Abas da pobjegne iz zatvora. Zajedno prate misteriju o drevnom blagu koje je nestalo iz tajne kripte ispod pustinje u posljednjim danima Velikog rata.

Uzburkavajući klasne, kulturne i kolonijalne razlike, Firn izbegava prijetnje smrću i zaobilazi zakone kako bi ispravila nepravdu koja je naneta Širin.

Zločinački umovi Y15

Ponedjeljkom u 22.00

Nove epizode

Jedinicu za analizu ponašanja čini elitni tim profajlera FBI-ja koji analiziraju zločinačke umove i gnusne zločine u namjeri da predvide sljedeće korake ubica prije nego što ponovo krenu u napad.

Inspektor Montalbano Y13-14

Petkom u 22.00

Nove epizode

Italijanska detektivska drama zasnovana na romanima Andree Kamiljerija, sa Lukom Zingaretijem u ulozi sicilijanskog policijskog inspektora Salva Montalbana.

Roko Skijavone Y1

Od 24. aprila, petkom u 22.00

Premijera

Zamjenik šefa policije Roko Skjavone nije baš uzoran policajac. On je sarkastičan, loše naravi i ne pridržava se uvijek zakona. Rođeni Rimljanin mora da drži svoje promjene raspoloženja pod kontrolom. Usljed hapšenja bez dozvole, iskusni detektiv je poslat u alpsku dolinu Aosta. To je kazna koja je Roka duboko pogodila. On se i dalje čvrsto drži svoje prošlosti, čak i ako to zahtjeva druženje sa sumnjivim prijateljima iz djetinjstva. Takođe, tajnoviti lokalci su nešto na šta će Roko morati da se navikne.

Mornarički istražitelji: Nju Orleans Y1

Od ponedjeljka do petka u 21.05

Nove epizode

Mornarički istražitelji: Nju Orleans je drama o ogranku mornaričkih istražitelja u Nju Orleansu koji istražuje kriminalne radnje članova mornarice. Ova ekipa radi u gradu poznatom po muzici, zabavi i dekadentnosti. Vođa ekipe je specijalni agent Dvejn, poznat kao “kralj”, koji je rođen u Nju Orleansu i kojeg pokreće želja za pravdom.

Čikaška policija Y6

Od ponedjeljka do četvrtka u 23.00

Nove epizode

“Čikaška policija” je policijska drama o muškarcima i ženama u čikaškoj policiji koji su dio elitne Obaveštajne jedinice. Zadatak im je da se bore protiv kriminalnih prestupnika u gradu, od članova organizovanog kriminala, trgovaca drogom do ubica i mnogih drugih.

Moja TV. Uvijek bolja I bogatija.

Komentariši