Novi kanal u ponudi Moja TV – Imperia TV

BH Telecom je prepoznao kvalitet ovog projekta, aktuelne trendove i veliku popularnost ovog brenda i sa Imperia TV prvi ostvario saradnju.

Tako će korisnici Moja TV prvi imati priliku premijerno gledati i slušati Imperia TV, koja je danas počela sa emitovanjem programa.

Riječ je o televiziji čiji start već duže iščekuje publika u BiH i regionu, obzirom na popularnost ovih muzičara.

Oficijelni instagram kanal Imperia TV je samo tokom najave puštanja ove TV okupio 17.000 fanova, a s obzirom da Youtube kanal Bube Corellija i Jale Brata prati skoro milion i 300 hiljada ljudi.

Ovi podaci najbolje govore o popularnosti ovih izvođača i novog pravca muzike koji okuplja jednu čitavu novu generaciju mladih širom regije.

Prvog dana emitovanja na Imperia TV će premijerno biti prikazani spotovi svih šest pjesama sa novog albuma Jale Brata pod nazivom “99”.

“Imperia TV” nije samo muzički nego i zabavni kanal koji će imati svoje redovne emisije, ekskluzivne intervjue i dešavanja iza scene, a publiku će voditi i u uzbudljivi svijet Gaminga.

MojaTV nudi najkompletniju i najatraktivniju ponudu TV sadržaja, koja je početkom septembra obogaćena i sa sportskim i drugim TV kanalima Sport Kluba.

 

I u narednom periodu dodatno ćemo obogaćivati TV sadržaje, sa ciljem postizanja  što većeg zadovoljstva korisnika našim uslugama.

 Moja TV , uvijek bolja i bogatija!