Novi flimovi u Moja TV Flix videoteci!

Ovaj put za vas izdvajamo:

AUSTIN POWERS

Austin Powers je špijun iz 1960-tih, krionski zamrznut i odmrznut 1990-tih. Svijet je za njega potpuno drukčiji. Na Austinovu žalost, više niko nije zaluđen seksom. Premda se nalazi u drugom desetljeću, njegova je misija ostala ista. Udružio se s Vanessom Kensington da bi zaustavio Dr. Zla, također prethodno zamrznutog.  Dr. Zlo je ukrao nuklearno oružje i traži isplatu 100 milijardi dolara (kad shvati da se nalazi u 90-tima).  Može li Austin Powers zaustaviti tog luđaka? Vrijeme će pokazati.            

PENTHOUSE NORTH /BLJESAK NOVOGODIŠNJE NOĆI

Borba za goli život u okrilju najluđe noći… Stara je godina u New Yorku i svi se spremaju za doček. Hollander gleda i čeka dok na umu ima drugu vrstu zabave. Sama u svom penthouse apartmanu, Sara ne zna da je njen momak lopov. Ono šta je ukrao, i od koga, uskoro će dovesti njen život u pitanje. Zatočena u penthouse-u sa Hollanderom i njegovim sadističkim prijateljem, koji će ubiti, razrušiti i razvaliti cijeli stan kako bi našli dijamante.  Dok vani traje zabava, Sara se u svome stanu mora očajnički boriti za vlastiti život… 

 RED LIGHTS /CRVENA SVJETLA

Vidite samo ono u što želite vjerovati… Dvojica istražitelja paranormalnih obmana, veteranka Dr. Margaret Matheson i nje mladi asistent, Tom Buckley, proučavaju najvarijabilniji metafizički fenomen, s ciljem dokazivanja njegova prijevarnog porijekla. Simon Silver, legendarni slijepi vidovnjak, pojavljuje se nakon 30-godišnjeg zagonetnog nestanka i postaje svjetski izazov za ortodoksnu znanost i profesionalne skeptike. Tom postaje opsjednut Silverom, čiji se magnetizam pojačava sa svakim novim neobjašnjivim događajem. Kad se Tom približi Silveru, jača napetost i njegov pogled na svijet ugrožen je do same svoje srži…

 

CLEANER/ČISTAČ

Rješavanje zločina može biti prljav posao.  Bivši policajac Tom Cutler za život zarađuje čisteći poprišta zločina. Tom dobiva poziv da očisti mjesto ubistvaa, što se isprva čini kao rutinski posao.

Kasnije se ispostavi da jedan od saradnika okružnog tužitelja John Norcut, živi upravo na adresi gdje se dogodilo ubistvo. Kada Tom počne istraživati, saznaje da je uzrok smrti policijska korupcija, što njega dovodi u veliku opasnost.

 

SO UNDERCOVER/KLINKA ŠPIJUNKA

Upoznajte novo tajno oružje FBI-ja. Premda je čvrsta i nepokolebljiva privatna detektivka, ali kada Molly na FBI-jevom tajnom zadatku uđe u sestrinstvo na koledžu, otkriva da nema apsolutno nikakvih dodirnih točaka s uobraženim, razmaženim i drskim studenticama. Molly prihvaća zadatak kako bi zaštitila kćerku ključnog svjedoka u slučaju protiv mafije.

THE LOOK OF LOVE/KING OF SOHO/KRALJ SOHOA

Dovedi nas u napast… Priča o kontroverznom Paulu Raymondu koji je 1958. otvorio prvi striptiz klub u Londonu. Paul Raymond je 1958. otvorio prvi striptiz klub u Londonu, a nakon toga je počeo graditi svoje carstvo proširivši djelatnost na raskošne striptiz barove, a kasnije i na erotske časopise. Publike je bilo sve više i više, a Raymond sve bogatiji i moćniji pa je u jednom trenutku kupio cijeli kvart i prozvao se ”Kraljem Sohoa”. Njegove striptiz predstave bile su rasprodane, ali uprkos silnom novcu i moći nije uspio zadržati suprugu. Unatoč rastavi, ostao je vezan za kćer Debbie kojoj je želio priuštiti sve što želi… Filmska priča se vrti oko nastanka i rasta njegovog poslovnog carstva te s druge, privatne strane na njegov odnos sa ženom, kćeri i ljubavnicom.

LA VIE EN ROSE/LEGENDA Edith Piaf – LA VIE EN ROSE

Od djetinjstva do slave, od pobjede do očaja, od Bellvilea do New Yorka, neobičan je život Edith Piaf. Istinita priča o njenoj nevjerovatnoj sudbini. Otvara prozor u dušu umjetnice i u srce žene. Intimna, žestoka, krhka i neuništiva. Spremna na svaku žrtvu za svoju umjetnost. Dobrodošli u priču o besmrtnoj pjevačici… ”La Vie en Rose” temelji se na legendarnom životu francuske pjevačice Edith Gassion, poznatijom kao Edith Piaf ili samo Piaf – Vrapčić.  Film govori i o Parizu, ljudima i umjetnicima – poznatima ili nepoznatima – koji čine grad svjetla i snova. Ovo je priča o nacionalnom blagu, velikoj vjeri žene, njenoj patnji i strasti te njenoj snažnoj, ponekad prokletoj ljubavi za pjesmom. ”La Vie en Rose” glazbena je biografija kronološki ispričana, s Edith Piaf u različitim godištima. Film je vremensko djelo koje spaja njen život proveden u Parizu i New Yorku.

YOUNG AND BEAUTIFUL/MLADA I LIJEPA

YOUNG AND BEAUTIFU/MLADA I LIJEPA

Sazrijevanje 17-godišnje Francuskinje tOkom četiri godišnja doba, u četiri pjesme, od seksualnog buđenja do njezina prvog iskušenja, od traganja za ljubavlju do potrage za identitetom.

 ON THE ROAD /NA CESTI

Najbolji učitelj jest iskustvo! Nakon očeve smrti, budući novinar Sal Paradise (Sam Riley) upoznaje Deana Moriartyja (Garret Hedlund), mladog i opasno zavodljivog bivšeg robijaša. Odmah su kliknuli. Odlučni da ih uskogrudan život neće sputavati, dvojica prijatelja spaljuju sve mostove i kreću na put: žedni slobode, otkrivaju svijet i same sebe. Zvjezdanu glumačku ekipu čine još Kristen Stewart (Sumrak saga) i Viggo Mortensen.

DON’T BE AFRAID OF THE DARK /NE BOJ SE MRAKA

Nominiran za 4 filmske nagrade, još jedan horor koji će vas prikovati za male ekrane.  Palača Blackwood dobila je nove stanare. Dok se arhitekt Alex Hurst (Guy Pearce) i njegova djevojka Kim (Katie Holmes) bave preuređenjem gotičkog interijera palače, Alexova kći Sally (Bailee Madison), za koju majka ne mari, a otac je previše orijentiran na karijeru, istražuje sablasnu historiju i mračne kutke posjeda. Sallyino istraživanje pobuđuju glasovi – hrapavi šapat koji je doziva iz podruma i obećava joj prijateljstvo i razumijevanje, istovremeno vrlo gladan i željan slobode. Kad Sally ipak popusti pred radoznalošću, oslobađa se đavolji podzemni svijet, iz kojeg navire vojska čudovišta bisernih očiju i oštrih kandži; vrlo su mali, ali bezbrojni. Suočena s užasom koji prijeti njoj i njenoj porodici, Sally pokušava skrenuti pažnju, ali postoji jedan problem – niko joj ne vjeruje. Hoće li ukućani ipak shvatiti o čemu se radi ili će postati novo poglavlje horor priče o Palači Blackwood?

WUTHERING HEIGHTS/ORKANSKI VISOVI

Kaya Scodelario kao Cathy i James Howson kao Heathcliff predvode dojmljivu ekipu britanskih glumaca u ovoj bezvremenskoj priči o dvoje najpoznatijih književnih ljubavnika.

Ova sirova verzija klasika spisateljice Emily Bronte, nemilosrdno seže do srži i predstavlja nam adaptaciju koja je zapanjujuće originalna i nezaboravna. Siromašnog dječaka nepoznata podrijekla od siromaštva spašava porodica Earnshaw, u kojoj doživljava intenzivan odnos s mlađom usvojenom sestrom Cathy…

TWENTY8K/PODMENTUTO UBOJSTVO

Deeva Jani, uspješna direktorica u modnoj industriji, primorana je vratiti se u Englesku iz Pariza kad primi šokantnu vijest da je njen mladi brat Vipon uhićen u pucnjavi u Istočnom Londonu. Njena porodica dolazi na loš glas, a porodica poginulog mladića želi osvetu pa se Deeva udruži s mladim radnikom  i bivšim gangsterom Clintom, želeći se na detektivski način domoći istine i dokazati bratovu nevinost.

TRADE/PRODANE

Osveta je gorak posao.

U Kanzasu 1880-tih godina, strijelac koji je sada rančer, Clay Travis (Michael Pare), od sretnog oca dvoje djece postaje čovjek s misijom nakon tragične smrti svog sina i nestanka kćeri. Odlučan u namjeri da kćer vrati kući i da zaštiti ostatak svoje porodice, Clay napušta ranč i odlazi u Wichitu te Dodge City u potrazi za vlasnikom bordela LaVoieom. S neobičnim kompanjonom Billyjem odlučan je uništiti LaVoiea i spasiti kćerku, ostavljajući za sobom dimni trag revolvera i pokojeg mrtvaca.

STRANGERLAND /ZEMLJA OČAJNIKA

Da bi pronašli istinu, moraju izgubiti istinu…

Nastanivši se u pustinjski australski grad Nathgari, život za Catherine i Matthewa Parkera postaje noćnom morom kad shvate da je njihovo dvoje djece, tinejdžeri Tommy i Lily, nestalo bez traga, netom prije velike pješčane oluje. Kako Nathgari biva jezovito zagušen crvenom prašinom i mrakom, ljudi se pridružuju potrazi koju predvodi lokalni policajac, David Rae. Uskoro svima postaje jasno da se Tommyju i Lilly dogodilo nešto strašno. Sumnje izazivaju nered, šire se glasine, a javnost se divljački okreće protiv Parkera. Temperatura raste, dok šanse za preživljavanjem svakim danom padaju, a Catherine i Matthew na samom su rubu dok pokušavaju preživjeti misterij nestanka njihove djece.

 

Moja TV uvijek bolja i bogatija!