Moja TV Flix – Vrijeme je za uživanje

Luckasti obućar, Kralj pingvin, Neznana lica, Blitz: ubojica policajaca, Što očekujete kad iščekujete, Opasan čovjek, Therese desqueyroux,  Vitezovi opakog kraljevstva,Dylan dog Hector u potrazi za srećom, Slobodni strijelci,  Slučajna , Zviždač,  Četiri lava i Razotkrivanje.

Ovaj put za vas izdvajamo:

PENGUIN KING – KRALJ PINGVINA

Preživljavanje u surovoj divljini nekad ima i svoje čari…

Prije tri godine, kralj pingvina napustio je dom. Sada se vraća u svoju domovinu, gdje je rođen i odrastao: u Grad pingvina, u kojemu se sada mora izboriti za svoje mjesto. Mora pronaći svoju družicu i zasnovati porodicu.

Ono što slijedi je putovanje kroz najizazovnije doba u životu mladog pingvina. On mora učiniti sve šta može kako bi njegova djevojka  izgurala opasnu prvu godinu. Mora je podučiti i zaštititi od okrutnog vremena i krvožednih grabežljivaca.

Priča je nerijetko i smiješna, ponekad tragična, ali u konačnici pobjedonosna – obred je to zrelosti smješten u najveću divljinu na Zemlji.

HECTOR AND THE SEARCH FOR HAPPINESS – HECTOR U POTRAZI ZA SREĆOM

Dobitnik 2 filmske nagrade i 6 nominacija, film o potrazi za srećom…

Najbolji dio života jest živjeti ga…

Hector (Simon Pegg) ekscentričan je ali drag psihijatar koji se nađe na životnom raskrižju; pacijenti mu baš i nisu nešto sretni, a i njegov je život nekako zastao. Osjeća se kao da je zaglavio između svakodnevne rutine i svoje neurotične djevojke Clare (Rosamund Pike) pa odlučuje maknuti se od svog zaštićenog života u Londonu i istražiti postoji li zaista sreća.

Usput susreće stare i upoznaje nove prijatelje te stiče dragocjena saznanja na svom putu samootkrivenja, koje je istovremeno pomalo opasno, egzotično i urnebesno.

FOUR LIONS – ČETIRI LAVA

Dobitnik BAFTA Awards 2011, 8 drugih filmskih nagrada i 23 nominacija, ”Four Lions” priča je o skupini britanskih džihadista,

koji žele ostvariti svoje apstraktne snove o slavi. U britanskom gradu, četiri muškarca skovali su tajni plan.

Omar (Riz Ahmed) je razočaran kako se u svijetu tretiraju muslimani i odlučan je da postane vojnik.

To je najuzbudljivija ideja koju je Waj (Kayvan Novak) ikad čuo. Štoviše, nema nikakvih problema, jer ionako Omar razmišlja umjesto njega.

U sukobu s Omarom i cijelim svijetom, novopečeni je islamist Barry (Nigel Lindsay).

Shvatio bi da se pridružio ćeliji kako bi kanalizirao svoj nihilizam da ima barem malo mozga.

Faisal (Adeel Akhtar) je uljez. U stanju je napraviti bombu, ali ne može se raznijeti jer je njegov bolesni otac počeo jesti novine.

Umjesto toga, počeo je trenirati vrane da ispuštaju bombe kroz prozor. Eto sa čime Omar ima posla!

Oni moraju zadati odlučan udarac na svom terenu, ali može li itko od njih učiniti išta, bez da pritom ne ozlijede sami sebe?

THE WHISTLEBLOWER – ZVIŽDAČ

Dobitnik osam nagrada i 11 nominacija.

Kathryn Bolkovac policajka je iz Nebraske bačena u zmijsko leglo Bosne, koja se nalazi pod kontrolom UN-a.

Ona čini dio privatne vojske, koja obučava bošnjačku policiju kako vratiti red u ratom poharanoj zemlji.

Kako se upoznaje sa situacijom u zemlji, primjećuje znakove užasavajuće podzemne industrije, čiji čelnici nisu samo ”obični” ljudi, nego i iz UN-a. Nakon što je pronašla ženu odbjeglu od trgovca ljudima, koji žene prodaje u roblje skrivenim bordelima, Kathryn počinje shvaćati koliko se ta industrija razvila nakon rata. Prikupljajući sve više dokaza, otkriva nešto što nije očekivala: nema načina da se privatna vojska i UN pozovu na odgovornost za svoja nedjela. Film se temelji na potresnoj istinitoj priči o traganju jedne žene za pravdom i istinom koju niko nije htio razotkriti, i organizacijama koje potpiruju zločine zbog kojih su nastale  da bi ih spriječile.

Međutim, može li se jedna žena suprotstaviti Ujedinjenim narodima i njihovim  saveznicima?

PUNCTURE – RAZOTKRIVANJE

2 nagrade za najbolji film – Houston Film Critics Society Awards 2011. i New Hampshire Film Festival 2011.

Luđak. genije. Plejboj. Prijatelj. Budala. Odvjetnik.

Ponekad najjača svjetlost dolazi iz najtamnijih mjesta…

Mike Weiss (Evans) enigmatičan je i brilijantan mladi pravnik, ali i ovisnik. Od prostitutki do uličnih huligana, do moćnih pravnika  i sudaca, Mike je u stalnoj borbi, pokušavajući izbalansirati svoja dva oprečna i ”nabrijana” svijeta.

 Nakon što se Vicky (Shaw), sestra hitne pomoći, ubode zaraženom iglom na poslu, Mike i njegov partner Paul Danziger (Kassen),  s oklijevanjem preuzimaju njen slučaj. Kopajući dublje, otkrivaju masivan sistem korupcije u velikoj kompaniji koja se bavi snadbijevanjem zdravstvenih ustanova, koja trguje ljudskim životima za profit. Dva mlada pravnika suočena su s najvećim i najopasnijim slučajem u njihovim karijerama.

Pritisak slučaja je ogroman; ako ne uspiju, bit će upropašteni, ali oni se odlučno hvataju u koštac.

Pokušavajući razotkriti istinu, Mike se nađe u najtežoj životnoj bitci, ne samo sa skupim pravnicima suprotne strane, nego i s vlastitim demonima.

Aktivacija Moja TV Flix videoteke je jednostavna: Pronađite u TV meniju opciju “ Aktivacija usluga“ i odaberite Moja TV Flix i uživajte u vrhunskim filmskim naslovima za samo 2,50 KM mjesečno ( sa PDV-om).

Moja TV uvijek bolja i bogatija.