Novi filmovi i serije u Mojatv Flix videoteci

Ovaj put za vas izdvajamo novu seriju Nimfe, čiju komletnu sezonu od 12 epizoda možete pogledati na Mojatv Flix, kao i akcijski triler Ispitivanje – Interrogation.

Serija Nimfe govori o tri nimfe Didi, Kati i Nadiji  koje  žive među nama, vječno mlade, opasno zavodljive i smrtonosne. Ova zanimljiva fantasy serija započinje kada se za punog mjeseca 17-godišnja Didi Tasson odluči prvi puta voditi ljubav sa svojim momkom. Ali, on umire! Sljedećeg jutra, Didi susreće dvije nevjerojatne žene Kati Ordanu i Nadiu Rapaccini. One kažu Didi da je ona nimfa! Vrijeme je za Didi da nauči kako živjeti po novim pravilima, ostavljajući za sobom porodicu i prijatelje koje je imala.

A, stvari ne olakšava ni to što se ludo zaljubi u običnog smrtnika, po imenu Samuel Koski…

Priča je to koja će vas u 12 nastavaka odvesti u svijet božanskih bića, nadnaravnih moći i ljubavnih intriga.

INTERROGATION- ISPITIVANJE, akcijski triler

Nakon što FBI primi prijetnju koja bi mogla ugroziti cijeli grad, ispitivač (Copeland) i I.T. specijalistica (Perry) nađu se u igri odmjeravanja snaga umova sa zločincem, u utrci s vremenom, kako bi otkrili njegov zločinački plan i zaštitili živote na hiljade nevinih ljudi.

Copeland i Perry suparniku zadaju završni udarac, ali je li sve zaista onako kako se čini u ovome trileru koji će vas držati u napetosti do samoga kraja?

Osim ovoga, novi filmovi u Moja TV Flix videoteci su:

London Heist, Londonska pljačka- Akcija, Triler

Operator, Mreža za pljačku

About Ray, Sve boje života- Drama

Brooklyn Guns  Žestoki obračun u Brooklynu

Sa novim filmovima u MojaTV Flix videoteci trenutno je dostupno 317 filmskih naslova i cijela sezona (12 epizoda) serije  Nimfe koji obećavaju vrhunsko uživanje. Svi filmovi su dostupni za gledanje neograničen broj puta tokom mjeseca.

Aktivacija MojaTV Flix videoteke je jednostavna:

Pronađite u TV meniju opciju “ Aktivacija usluga“ i odaberite MojaTV Flix i uživajte u vrhunskim filmskim naslovima za samo 2,50 KM mjesečno ( sa PDV-om).

 

MojaTV uvijek bolja i bogatija.