Novembar na moja TV

FOX MOVIES

Specijalci: 3. novembra u 22:00

Inspirisana hit serijom sedamdesetih, u Specijalcima glumi Kolin Farel u ulozi Džima Strita, bivšeg specijalca derangiranog nakon što je donio kontroverznu odluku prilikom suočavanja sa pljačkom i talačkom krizom. Dobija šansu da se iskupi nakon što komandant ekipe Den “Hondo” Harelson (Samjuel L. Džekson) dobija zadatak da uspostavi i trenira pet vrhunskih policajaca za novu ekipu S.W.A.T. Ostali članovi ekipe su Dikon “Deki” Kej (Džejms Tod Smit ili LL Kul Džej), Kris Sančez (Mišel Rodrigez) i Majkls Bokser (Brajan Van Holt). Nakon mnogo nedelja iscrpljujućih treninga nova ekipa dobija zadatak da spriječi kralja droge (Olivije Martinez) da bude oslobođen iz pritvora. Kralj droge ponudio je 100 million dolara svakom ko mu pomogne da pobjegne.

S.W.A.T.: Specijalna operacija: 4. novembra u 22:00

Sinopsis: Pol Katler, policajac iz Los Anđelesa prebačen u Detroit da bi obučavao ekipu specijalaca, na meti je bolesnog ludaka. Ludak uživa zaštitu državnih funkcionera.

Spajdermen: 8. novembra u 22:00

Sinopsis:  Običnog tinejdžera Pitera Parkera ujeo je radioaktivni pauk i ujed ga pretvara u nevjerovatnog superjunaka. Nakon što je njegov voljeni ujak ubijen tokom pljačke, mladi Piter se zaklinje da će koristiti svoje moći da osveti ujakovu smrt. Nazivajući sebe Spajdermen, kreće da čisti ulice od kriminala, što ga dovodi u sukob sa zlikovcem Zelenim goblinom.

Spajdermen 2: 9. novembra u 22:00

Sinopsis: Nastavak avantura Pitera Parkera poznatijeg kao Spajdermen, u pokušaju da zaustavi zlog doktora Ota Oktavijusa poznatijeg kao Doktor Oktopod.

Spajdermen 3: 10. novembra u 22:00

U Spajdermenu 3, zasnovanom na legendarnim Marvelovim stripovima, Piter Parker je konačno uspio da nađe balans između posvećenosti ka Meri Džejn i svojih obaveza kao superjunaka. Međutim, na vidiku je nova oluja. Njegov kostim iznenada se mijenja, postaje crn i dobija veće moći, što utiče i na samog Pitera. Na površinu izlazi Piterova tamna i osvetnička strana ličnosti, koju on teško kontroliše. Pod uticajem odijela, Piter postaje prekomerno samouvjeren i počinje da zanemaruje ljude koje voli. Morajući da bira između moći koje mu daje novo odijelo i toga da ponovo postane saosećajni junak kakav je bio, Piter mora da pobijedi svoje unutrašnje demone i dva najopasnija protivnika dosad. Jer Peščani čovek i Venom prikupljaju nevjerovatnu snagu i želju za osvetom protiv Pitera i svih onih koje on voli.

Čudesni Spajdermen: 11. novembra u 22:00

Čudesni Spajdermen je priča o Piteru Parkeru, srednjoškolcu odmetniku kojeg su roditelji napustili kada je bio dijete. Odgajili su ga ujak Ben i tetka Mej. Kao i većina tinejdžera, i Piter pokušava da shvati ko je i kako je postao osoba kakva je danas. Piter se bori i sa svojom prvom ljubavlju, Gven Stejsi, a zajedno se bore sa ljubavlju, posvećenošću i tajnama. Piter pronalazi misterioznu aktovku koja je pripadala njegovom ocu i kreće u istragu kako bi razumio nestanak roditelja. Istraga ga dovodi do Oskorpa i laboratorije dr Kurta Konorsa. Kurt Konors je bio asistent njegovog oca. Spajdermen se susreće sa alter egom Konorsa, Gušterom. Piter mora da donese odluke koje će mu promeniti život kako bi iskoristio svoje moći i ukrotio sudbinu, da bi postao junak. 

Lovac na glave: 17. novembra u 20:00

Milo Bojd (Džerard Batler), lovac na glave koji nema sreće, dobija zadatak iz snova nakon što mora da pronađe svoju bivšu ženu, novinarku Nikol Harli (Dženifer Aniston), koja je pobjegla od policije. Milo misli da je sve što leži ispred njega laka zarada, međutim, nakon što mu Nikol izmakne, on odjuri da istraži zataškavanje ubistva. Milo shvata da nikad ništa neće biti lako između njega i Nikol. Bivši supružnici konstantno se nadmudruju, sve dok ne shvate da moraju da sarađuju da bi izvukli živu glavu. Mislili su da su ljubavne zakletve teško održive, ali pokazaće se da je ostati živ još teže. Reditelj ovog filma je Endi Tenant (Ljubavni terapeut, Lepotica sa sela).

Legenda o Zorou: 17. novembra u 22:00

Antonio Banderas i Ketrin Zita Džouns ponovo rade sa rediteljem Martinom Kembelom u ovoj akcionoj priči, koja se odigrava u Kaliforniji, nekoliko dana pre objavljivanja da Kalifornija postaje država. Nekoliko godina nakon prethodne avanture, Alehandro (Banderas) i Elena (Zita Džouns) su venčani i imaju desetogodišnjeg sina Žoakina (Adrijan Alonso). Iako i dalje nosi masku Zoroa kako bi štitio siromašne i ugnjetavane od pohlepe njihovih gospodara, Alehandro je i dalje rastrzan između svoje dužnosti i želje za normalnim životom. Nakon što su planovi da Kalifornija postane 31. država prekinuti od strane istaknutih zemljoposednika, Zoro mora ponovo da stavi masku na lice. U časnim naporima da pokvari planove zemljoposednika, Zoro upada u krizu koja ugrožava njegov život i bezbednost njegove porodice.

Loša učiteljica: 18. novembra u 22:00

Elizabet Halsi (Kameron Dijaz) je nekulturna, nemilosrdna i neprikladna učiteljica. Ona pije, drogira se i jedva čeka da se dobro uda kako bi napustila svoj glupi posao. Nakon što je vjerenik ostavi, ustremljuje se na zgodnog i bogatog zamenskog učitelja (Džastin Timberlejk), odbijajući pritom udvaranje profesora fizičkog (Džejson Sigel). Posljedice njenog divljeg spletkarenja daju i njoj i njenim učenicima i kolegama lekciju kakvu nisu očekivali.

Tatin sin: 24. novembra u 20:00

Sinopsis: Nekulturni hedonistički mangup suočava se sa neplaćenim porezom i dolazi kod svog prefinjenog sina na dan njegovog venčanja.

Međunarodna prevara: 24. novembra u 22:00

Sinopsis: Agent Interpola Luj Salindžer (Klajv Oven) i zamenik tužioca Menhetna Elenor Vitman (Naomi Vots) odlučni su da jednu od najvećih banaka na svijetu, dovedu pred lice pravde. Otkrivajući mnoge nelegalne radnje, Salindžer i Vitman prate novac od Berlina do Milana i od Njujorka do Istanbula. Jureći po svijetu u rizičnoj trci, njihova upornost otkriva im da se njihovi rivali ne libe ničeg, čak ni ubistva, a sve u namjeri da nastave da finansiraju teroriste i ratove.

Henkok: 25. novembra u 22:00

Sinopsis:  Ima dobre namjere, ali je grub i naporan, sarkastičan i neshvaćen. Henkok (Vil Smit) ne predstavlja svakodnevne superjunake. Njegova junaštva, iako uspješna i spasavaju živote, često uspiju da ostave užasna razaranja. Nakon bijesa javnosti, budućnost ne izgleda dobro za Henkoka, sve dok ne uspije da spase život stručnjaka za odnose sa javnošću (Džejson Bejtmen).

 

FOX LIFE

 

Mlađa Y5

Od 15. novembra, četvrtkom u 22:00

REGIONALNA PREMIJERA

Liza se vraća u Empirikal u nadi da će sve nastaviti po starom, međutim, Čarls objavljuje novi projekat koji pokreće nekoliko uznemirujućih otkrovenja.

 Drugi pokušaj Y1

Od 05. novembra, ponedeljkom u 22:00

REGIONALNA PREMIJERA

Od Terija Eda Milera i Endrua V. Marlova, tvoraca i izvršnih producenata ABC-jeve serije “Kasl”, stiže detektivska serija koja prati Sem Svift (Rejčel Bilson), bivšu zvijezdu popularne policijske drame, čiji slom je emitovan javno, nakon čega je ona poslata na rehabilitaciju. Da bi povratila karijeru, uspjeva da ubijedi detektiva Edija Valetika (Edi Cibrijan) da ga prati na poslu. Namjera joj je da sa njim radi istraživanje za potencijalnu povratničku ulogu. Iako Ediju smeta to što mora da je čuva, poletna Sem koristi svoje vještine koje je naučila glumeći policajca i dokazuje da je veoma korisna.

Riverdejl Y2

Od 07. novembra, ponedeljak-četvrtak u 21:00

REGIONALNA PREMIJERA

U prvoj sezoni “Riverdejla” likovi su bili zgroženi smrću poznatog srednjoškolca Džejsona Blosoma. Za sve one koji su mislili da žive u mirnom gradu, istraga o ubistvu pokazala je tamnu stranu njihovog doma u kojoj vladaju tajne, misterije i skandali. Ako je Džejsonovo ubistvo otkrilo mračnu stranu skrivenu ispod površine Riverdejla, onda će ubistvo Freda Endruza baciti cijeli grad u potpuni mrak.

2 devojke bez love Y4

Od 21. novembra, ponedeljak-petak u 22:55

REGIONALNA PREMIJERA

Mnoge mlade djevojke presele se u Njujork da bi “uspjele u životu”. Meks i Kerolajn samo žele da plate svoju stanarinu. Od osvajača Emija i dobitnika Zlatnog globusa Majkla Patrika Kinga (Seks i grad), serija “Djevojke bez love” vraća se sa četvrtom sezonom. Sposobna i pametna Meks Blek (Ket Denings) i prefinjena i pametna Kerolajn Čening (Bet Behrs), dvije su devojke koje su se upoznale dok su radile kao konobarice u jednom bruklinskom restoranu. One pokušavaju da pokrenu sopstveni posao pravljenja kolača. Okružene su u restoranu svojom usvojenom “porodicom” i druženjem sa živahnom komšinicom Sofijom (Dženifer Kulidž). Pamet i srce možda zaista jesu savršen spoj za uspjeh ove dvije siromašne djevojke. Geret Moris, Džonatan Kajt i Metju Moj također glume u ovoj klasičnoj komediji, koja dokazuje da život može biti zabavan čak i ako si siromašan.

Za narod S1

Srijedom u 22:00

NOVE EPIZODE

Priča smještena u Federalni sud južnog distrikta Njujorka (poznatijeg kao Majčinski sud) prati talentovane mlade advokate odbrane i tužilaštva. Njihovi slučajevi su neki od najvećih i najpoznatijih u Americi. Ovi mladi advokati biće na ispitu, i privatno i poslovno, dok se njihovi životi budu zaplitali unutar i izvan sudnice.

Odvažne S2

Utorkom u 22:00

NOVE EPIZODE

Inspirisana životom Džoane Kols, bivšeg urednika Kosmopolitena i trenutnog urednika sadržaja magazina Herst, serija prati tri mlade žene koje rade za Skarlet, ženski časopis iz Njujorka poznat širom svijeta, koji vodi moćna urednica Džeklin (Melora Hardin). Džejn (Kejti Stivens) je nedavno unaprijeđena u pisca, njen posao iz snova. Ket (Ajša Di) je novi direktor za socijalne medije, a Saton i dalje rinta kao asistent. Ove uporne mlade drugarice pomažu jedna drugoj da se nose sa životnim izazovima u poslu, ljubavi i otkrivanju sebe.

Vatrogasna stanica 19, Y1

Četvrtkom u 22:00

NOVE EPIZODE

U Sijetlu, svi vatrogasci obučeni su za hitno davanje medicinske pomoći, a ekipa službe broj 19 najbolja je od svih. Budući da rade u smjenama od po 24 sata, ovi vatrogasci su poput jedne velike porodice.

 

FOX

911 Y2

Od 06. novembra, svakog utorka u 22:00

REGIONALNA PREMIJERA

Pisci Rajan Marfi, Bred Falčuk i Tim Minear redefinišu proceduralnu dramu sa serijom 911. Priča istražuje napeta iskustva policajaca, vatrogasaca i dispečera bačenih u najstrašnije i najnapornije situacije. Ovi radnici hitne službe moraju da balansiraju između spašavanja ugroženih ljudi i rješavanja problema u svojim privatnim životima. U ovoj seriji glume Anđela Baset, Piter Kraus i glumica nominovana za Zlatni globus, Dženifer Lav Hjuit (Spisak klijenata, Šaptačica duhovima). Oliver Stark, Ajša Hinds, Kenet Čoi, Rokmond Danbar i Rajan Guzman (Ozloglašena, Heroji: Povratak) imaju redovne uloge u seriji. Nova drama prati užurbane živote i karijere pripadnika hitnih službi, policajaca, vatrogasaca i hitne pomoći, ljudi koji rizikuju svoje živote kako bi spasli tuđe.

Imperija Y5

Od 14. novembra, svake srijede u 22:00

REGIONALNA PREMIJERA

Moćna drama o porodičnoj dinastiji, smještena u glamurozan i ponekad opasan svijet hiphopa. Emisija se vrti oko Porodice Lajon i njihove medijske kuće Empajer entertejnment. Fokus glavne priče serije nije toliko o repu i R&B-u, koliko o moći i dubokim porodičnim sukobima koji se odigravaju na itekako glamuroznoj pozornici. Originalnu muziku za seriju, producirao je čuveni Timbaland

Od 07. novembra, ponedeljak-petak u 23:00

Škorpion

REGIONALNA PREMIJERA

“Škorpion” je drama o ekscentričnom geniju Volteru O’Brajenu i njegovom timu nadarenih nespretnjakovića, koji predstavljaju posljednju liniju odbrane protiv visokotehnoloških prijetnji modernog doba. Ekipa ima zadatak da smišlja ideje za Domovinsku bezbijednost Amerike. Ekipu O’Brajena čine Tobi Kertis, stručnjak za ljudsko ponašanje koji može svakog da provali, njegova nova žena Hepi Kvin, stručnjak mehanike, i Silvester Dod, statistički guru. Koristeći njihovu tehnološku stručnost da riješe nevjerovatne neprilike, zadivljuju saveznog agenta Kejba Galoa. Iako se ova grupa odlično slaže međusobno, život spolja ih zbunjuje i ljudi ne razumiju njihov humor. Oslanjaju se na Pejdž Dinin da im prevede spoljašnji svijet. Ona ima mladog, nadarenog sina Ralfa i prelijepu vezu sa Volterom. Konačno su i ovi ludi genijalci našli savršen posao – mjesto gdje mogu da pomognu državi da riješi krize dok u isto vrijeme pomažu jedno drugom da se uklope.

 

 

Okružen mrtvima Y9

Svakog ponedjeljka u 22:00

NOVE EPIZODE

U prošloj sezoni došlo je do vrhunca “Otvorenog rata”, gde su se Rik Grajms i njegova ekipa našli nasuprot Spasiilaca i njihovog vođe Negana. Neganov život je bio u Rikovim rukama, koji je bio primoran da donese tešku odluku. Donošenjem jednostrane odluke da poštedi Negana, Rik je potvrdio vrijednosti koje mu je njegov poginuli sin usadio. Međutim, Rikova želja da izgradi budućnost sa “protivnicima” stvara razdor u njegovoj ekipi.

U ovoj sezoni pratimo preživjele godinu i po dana nakon završetka rata, kako obnavljaju civilizaciju, uz Rikovo vodstvo. Zajednice su u miru i sarađuju, kako bi izgradili bolju budućnost. Međutim, svijet koji poznaju brzo se mijenja. Građevine koje su ljudi stvorili propadaju i priroda preuzima primat, što mijenja pejzaž, stvarajući nove izazove za preživjele.

Vrijeme prolazi, a zajednice se susreću sa neočekivanim preprekama, opasnostima i, naravno, “šetačima”. Međutim, ništa ne može da ih pripremi za susret sa prijetnjom koja može da uništi ideju o civilizaciji, koju su preživjeli mukotrpno stvorili.

Nadareni Y2

Svakog četvrtka u 22:00

NOVE EPIZODE

Serija Nadareni, prikazuje emotivnu priču o paru iz predgrađa. Njihov život mijenja se iz korijena nakon što saznaju da njihova djeca imaju mutantske moći. Država ih progoni i oni su prisiljeni da bježe i traže pomoć od druge grupe odbjeglih mutanata. Borba za preživljavanje počinje.

Radnja druge sezone nastavlja se nakon eksplozije u stanici u Atlanti. Članovi Instituta za mutante traže svoje prijatelje i porodicu koji su napustili Unutrašnji krug. Nakon što su ih pronašli u blizini Vašingtona, članovi Instituta za mutante moraju da se nose sa ekstremistima, i ljudskim i mutantskim, sve u namjeri da spriječe sukob.

Vera Y1

Svake srijede u 22:00

NOVE EPIZODE

Inspirisana stvarnim događajima, “Vera” zalazi duboko u teškoće i pobjede jedne od najbogatijih i najtragičnijih američkih porodica, Getijevih. Priča predstavlja mješavinu istorijata porodice, dinastijske sage i analiza razorne moći novca. Vera istražuje odnose u porodici koja je ista, kako u bogatim tako u siromašnim porodicama.

FOX CRIME

Hudini i Dojl Y1

Od 13. novembra, utorkom u 22:00

REGIONALNA PREMIJERA

Hari Hudini, mađioničar, umjetnik bježanja i razotkrivač paranormalnog, udružuje se sa Arturom Konanom Dojlom, stvaraocem najpoznatijeg detektiva na planeti i zaljubljenikom u paranormalno, radi istraživanja paranormalnih zločina.

HerouS1

Ponedjeljkom u 21:55

NOVE EPIZODE

Dr Danijel Herou je neobičan forenzički patolog, bez razumijevanja za autoritet. Njegova empatija prema mrtvima pomaže mu da riješi i najteže slučajeve. Odlučan u namjeri da žrtvama pruži šansu za istinom, prekršiće svako pravilo samo da bi došao do nje. Međutim, kada strašna tajna iz njegove prošlosti ugrozi njegovu porodicu, njegovu karijeru i njega samog, Herou će upotrijebiti sve svoje vještine kako ne bi riješio slučaj. Cjelokupno znanje iskoristiće kako bi obezbijedio da istina nikada ne izađe na vidjelo.

Srećković S3

Četvrtkom u 22:00

NOVE EPIZODE

Srećković Stena Lija vraća se u nevjerovatnu novu sezonu u kojoj će još tajni narukvice biti otkriveno. Detektiv Hari Klejton boriće se da spasi svoj život i ugled. Na pogrešnoj strani zakona, Hari je najtraženiji bjegunac. Izgleda da je njegova sreća na kraju ipak nestala. U trećoj sezoni, Klejton će doživeti nekoliko ličnih izazova, koji će ga natjerati da preispita u šta zaista vjeruje. Moraće da se suoči sa svojim unutrašnjim demonima koji će ga dovesti do same granice ludila.

Sve to u pokušaju da spase sebe i ljude koje voli.

Instinkt,Y1

Srijedom u 22:00

NOVE EPIZODE

Doktor Dilan Rajnhart (bivši agent CIA) autor je i profesor na fakultetu koji predaje Nauku o ljudskom ponašanju. Međutim, kada neustrašivi detektiv Lizi Nedham zatraži njegovu pomoć u hvatanju serijskog ubice, Rajnhart ne može da je odbije. Lizinom šefu, poručniku Džasmin Goden, drago je što se njen najbolji detektiv konačno slaže dok radi sa nekim, jer je Lizi odbacivala sve saradnike još od tragedije koja ju je zadesila prije godinu dana. Iako Dilan i Lizi u početku imaju trzavice u odnosu, s vremenom shvataju da su savršen tandem za hvatanje ubica.