Obavijest o izmjenama i dopunama Cjenovnika BH Telecoma u ponudi usluge netFlat za video nadzor

Od 1.marta 2024. godine BH Telecom u ponudu uvodi tri nova netFlat paketa za video nadzor, a trenutni paketi se trajno povlače iz ponude.

Od navedenog datuma svi postojeći korisnici usluge netFlat za video nadzor bit će automatski migrirani na pakete iz nove ponude, i to:

  • Korisnici paketa netFlat za video nadzor 2 bit će migrirani na netFlat za video nadzor S paket, koji se cijenom i uslovima korištenja ne razlikuje od trenutno korištenog paketa;
  • Korisnici paketa netFlat za video nadzor 4 bit će migrirani na netFlat za video nadzor M paket , koji će po istoj cijeni mjesečne naknade omogućiti veću brzinu za upload saobraćaj;
  • Korisnici paketa netFlat za video nadzor 6 bit će migrirani na netFlat za video nadzor L paket, će po istoj cijeni mjesečne naknade omogućiti veću brzinu za upload saobraćaj;
  • Korisnici paketa netFlat za video nadzor 8 bit će migrirani na netFlat za video nadzor L paket, koji omogućava veću brzinu za upload saobraćaj, ali i nižu cijenu mjesečne naknade od one koju korisnici trenutno plaćaju.

U slučaju da se utvrdi da na lokaciji korisnika ne postoji tehnička mogućnost za povećanje brzine u uploadu, korisnicima paketa netFlat za video nadzor 4, netFlat za video nadzor 6 i netFlat za video nadzor 8 bit će omogućeno korištenje novog paketa s nižom cijenom mjesečne naknade od cijene koju trenutno plaćaju.

U nastavku pregled važeće i nove ponude:

netFlat za video nadzor

u ponudi do 29.2.2024.

netFlat za video nadzor 2 do 512 kbps/2 Mbps 19,90 KM
netFlat za video nadzor 4 do 512 kbps/4 Mbps 29,90 KM
netFlat za video nadzor 6 do 512 kbps/6 Mbps 39,90 KM
netFlat za video nadzor 8

 

do 512 kbps/8 Mbps

 

49,90 KM

 

NOVI netFlat paketi za video nadzor u ponudi od 1.3.2024. netFlat za video nadzor S do 512 kbps/2 Mbps 19,90 KM
netFlat za video nadzor M do 512 kbps/6 Mbps 29,90 KM
netFlat za video nadzor L

 

 

do 512 kbps/10 Mbps

 

 

       39,90 KM

 

 

Minimalna garantovana brzina za pristup Internetu je 60% od deklarisane brzine (download/upload), s tim da će BH Telecom korisniku osigurati maksimalnu moguću brzinu, u zavisnosti od tehničkih uslova na lokaciji kao sto su vrsta pristupne mreže, kvalitet linije i kućnih instalacija, udaljenost od centrale, vrsta pristupne tehnologije i dr.

Za korisnike koji imaju ugovor sa obaveznim trajanjem ugovora po osnovu kupovine uređaja iz Asemblirane ili Partnerske ponude BH Telecoma, prilikom migracije na nove pakete neće doći do izmjene ugovorenih uslova (preostali period obaveznog trajanja ugovora, mjesečne rate za uređaj, odobreni popusti, eventualni penali i dr.).

Detaljne informacije o novoj ponudi netFlat za video nadzor paketa, Cjenovnik i uslovi korištenja, bit će objavljeni 1.3.2024. na web stranici www.bhtelecom.ba.

Za eventualna dodatna pitanja možete nas pozvati putem besplatnog broja za podršku našim korisnicima na 1444 (za fizička lica) ili 1322 (za poslovne korisnike) ili kontaktirati putem maila vašeg menadžera velikih korisnika (za poslovne korisnike).