Obavijest o izmjenama i dopunama Cjenovnika usluga u unutrašnjem i međunarodnom saobraćaju BH Telecoma

Od 1. oktobra 2018. unaprijeđena je važeća ponuda Multimedijalnih MojaTV paketa za rezidencijalne pretplatnike kroz uvođenje mogućnosti „dokupa“ opcija veće brzine pristupa Internetu, kako slijedi:

 

·         opcija 1 –  dokup pristupne brzine do 30+/8 Mbps – 5 KM mjesečno

·         opcija 2 –  dokup pristupne brzine do 100/10 Mbps – 15 KM mjesečno

·         opcija 3 –  dokup pristupne brzine do 200/40 Mbps – 30 KM mjesečno

·        opcija 4 – dokup pristupne brzine do 500/100 Mbps – 70 KM mjesečno

U slučaju postojanja tehničke mogućnosti pretplatniku će se za Opciju 1 koja uključuje brzinu sa oznakom (+), isporučiti i veća pristupna brzina, maksimalno do 50/8 Mbps.

 * Navedene cijene mjesečne naknade za opcije dokupa veće brzine pristupa internetu su iskazane sa uračunatim PDV-om.

Opcije veće pristupne brzine bit će omogućene uz zadovoljenje tehničke mogućnosti i korisnicima će se tarifirati dodatno na iznos osnovnog MojaTV paketa.

 

Napominjemo da je  besplatno korištenje većih pristupnih brzina omogućeno do 1.oktobra 2018. korisnicima koji Moja TV usluzi pristupaju putem optičke mreže, ovisno otehničkim mogućnostima.

 

Od 15. septembra 2018. korisnicima netFlat10 i netFlat20 kao i Moja TV korisnicima paketa MojaTV Net i MojaTV Full povećava se brzina pristupa Internetu u uploadu sa 1 Mbps na 2 Mbps. Pristupna brzina od 2 Mbps u uploadu će se realizovati u slučaju postojanja tehničke mogućnosti.

 

Takođe, od 15. septembra 2018. godine, korisnicima Moja TV dodatne usluge „Dodatni paketi usluga“ (Paket 1 i Paket 2) ukinuto je ograničenje da je aktivaciju dodatnog paketa moguće izvršiti samo jednom u toku mjeseca.