Otvoren novi Telecom centar BH Telecoma u Bihaću

U utorak, 20.septembra u Bihaću je otvoren novi prodajni prostor BH Telecoma, na adresi 5. korpusa broj 11. Ovaj moderni poslovno-prodajni prostor ukupne kvadrature 86 m2 je 8. prodajno mjesto BH Telecoma otvoreno na području Unsko-sanskog kantona.

Na području ovog kantona, odnosno na području u nadležnosti Direkcije Bihać BH Telecoma, u proteklim godinama su otvoreni telecom centri: u Bihaću (*sadašnji prostor Telecom centra u Bosanskoj 5), Sanskom Mostu, Kozarcu, Bosanskoj Krupi, Ključu, Cazinu i Velikoj Kladuši.

U ovom velikom i moderno opremljenom prodajnom prostoru će građanima Bihaća i okolinih mjesta biti dostupne sve brojne usluge i servisi BH Telecoma.  Osim ugovaranja usluga, na ovom prodajnom mjestu će moći kupovati uređaje iz bogate i raznovrsne ponude BH Telecoma, uređaje najpoznatijih svjetskih brendova, mobitele, laptope, tablete, kao i uređaje i opremu iz ponude naših partnera; moći će plaćati račune za usluge i dobiti bilo koje druge usluge iz širokog uslužnog i prodajnog asortimana, BH Telecoma kao i na bilo kojem drugom prodajnom mjestu BH Telecoma u Bosni i Hercegovini.

Prilikom otvaranja ovog telecom centra, kojem su prisustvovali i brojni gosti, među kojima i predstavnici kompanija iz Bihaća koje uspješno sarađuju sa BH Telecomom- poslovni korisnici usluga ove kompanije, Muamer Hadžović, član Uprave i izvršni direktor za razvoj poslovanja BH Telecoma je istakao da je ovo treći telecom centar koji je BH Telecom otvorio u septembru, te da je do kraja mjeseca planirano i otvaranje novih prodajnih mjesta u Tešnju, Gornjem Vakufu-Uskoplju i sarajevskom naselju Dobrinja. Pomenuo je i nedavno održanu 4.Poslovno-tehnološku konferenciju BH Telecoma, na kojoj su prezentirani pravci razvoja BH Telecoma u narednim godinama. On je istakao kontinuirana ulaganja i investicije BH Telecoma, koje se realiziraju s ciljem stalnog podizanja kvaliteta usluga za korisnike na cjelokupnom području BiH.

Ovoj svečanosti je prisustvovao u ime Gradonačelnika Bihaća savjetnik Gradonačelnika Kemal Hrnjić, koji je BH Telecomu čestitao na otvaranju novog prodajnog objekta, sa željom da u ovom objektu rad bude uspješan, a građani zadovoljni uslugom, sa željom da se u narednom periodu, u skladu sa mogućnostima i planovima BH Telecoma, u Bihaću izgradi i otvori i nova moderna zgrada Direkcije Bihać.

Domaćin ove svečanosti je bio Mahmut Alagić, direktor Direkcije Bihać, koji je izrazio veliko zadovoljstvo zbog otvaranja novog prodajnog objekta, te se posebno zahvalio firmama iz Cazina i Bihaća koje su učestvovale u projektovanju, izvođenju radova i opremanju ovog modernog prodajnog prostora.

U skladu sa uobičajenom praksom, u poslovima projektovanja i opremanja  ovog prodajnog prostora, odnosno realizaciji ukupnog projekta,  učestvovalo je više organizacionih jedinica BH Telecoma: Izvršna direkcija za investicije i Izvršna direkcija za razvoj poslovanja/Direkcija za promociju, prodaju i podršku i Direkcija Bihać, dok je izvedbeni projekat izradio projektni biro „Total projekt” d.o.o. Bihać. Izvođač radova na adaptaciji i opremanju prostora je bila firma „Dola“ d.o.o. Cazin. U adaptaciju i opremanje ovog prodajnog mjesta BH Telecom je investirao 175.000 KM.