Svečano otvoren BH Telecom centar u Teočaku

Uz prisustvo brojnih zvaničnika lokalne zajednice, među kojima su g. Tajib Muminović, načelnik općine i g. Nusret Džuzdanović, predsjedavajući općinskog vijeća, te članova rukovodstva BH Telecoma, danas je u Teočaku svečano otvoren Telecom centar.

Ovo je 11 BH Telecom centar na području Direkcije Tuzla otvoren za naše korisnike i sve građane s ovog područja.

„Otvaranjem ovog prodajnog mjesta, građanima Teočaka i okolinih mjesta će biti dostupnije nego do sada brojne usluge i servisi BH Telecoma. Osim ugovaranja usluga, na ovom prodajnom mjestu će oni moći kupovati uređaje iz bogate i raznovrsne ponude BH Telecoma, uređaje najpoznatijih svjetskih brendova, mobitele, laptope, tablete, kao i uređaje i opremu iz ponude naših partnera; moći će plaćati račune za usluge i dobiti bilo koje druge usluge iz našeg širokog uslužnog i prodajnog asortimana, kao na bilo kojem drugom prodajnom mjestu BH Telecoma u Bosni i Hercegovini.“ rekao je na otvaranju Muamer Hadžović, izvršni direktor Izvršne direkcije za razvoj poslovanja.

BH Telecom centar svečano su otvorili Tajib Muminović, Sadik Džidić, direktor Direkcije Tuzla i Muamer Hadžović, izvršni direktor Izvršne direkcije za razvoj poslovanja.

Novootvoreni BH Telecom centar Teočak je na adresi Centar bb.

Posjetite nas!