100 najvećih u BiH

Cilj projekta 100 najvećih u BiH je da doprinese razvoju i jačanju pozitivne klime i omogući kompanijama da, pečatom 100 najvećih, svojim klijentima, kupcima ili korisnicima usluga garantuju  kvalitet, a poslovnim partnerima i društvenoj zajednici potvrde dugoročnu opredijeljenost svojim razvojnim strategijama.

 

U sklopu ovog projekta su vodeći privrednici preko 1.500 komapanija imali priliku da se predstave kroz višemjesečnu medijsku i digitalnu kampanju, da razmijene iskustva i daju smjernice za poboljšanje ekonomskog ambijenta u BiH, kroz dvije panel konferencije u Sarajevu i Banja Luci ostvare nove poslovne kontakte i povežu se.

 

Gala svečanost na kojoj su dodjeljena priznanja za najbolje kompanije održana je sinoć u Hotelu Hills u Sarajevu, a okupila je preko 450 privrednika naše zemlje, menadžere, vladine zvaničnike, diplomate i novinare.

 

Na ovoj svečanosti je BH Telecomu uručeno priznanje za 1. mjesto u djelatnosti po prihodu u 2018. godini.

Priznanje je za BH Telecom primio g. Elvedin Kanafija,v.d. izvršni direktor za razvoj poslovanja i član Uprave, koji je tom prilikom istakao da BH Telecom kontinuirano sarađuje sa brojnim domaćim i stranim firmama, te da kao društveno-odgovorna kompanija kroz različite aktivnosti  učestvuje u napretku bh. društva. Takođe je istakao da BH Telecom, kada je riječ o osnovnoj poslovnoj aktivnosti, nastoji da osiguranjem vrhunskog korisničkog iskustva ostane prvi izbor na tržištu telekomunikacijskih usluga u Bosni i Hercegovini.

 

BH Telecom je tradicionalni partner izbora 100 najvećih u BiH – respektabilne manifestacije koju godinama uspješno realiziraju Poslovne novine.