Moja TV Flix – Novi filmovi u videoteci

Moja TV Flix videoteka za sada ima preko 1200 različitih naslova koji uključuju filmove različitih žanrova te dječije animirane filmove i serije. Aktivirati ovu uslugu je vrlo lako, pa vam preporučujemo da to i učinite na najjednostavniji način, posjetom našeg webshopa na sljedećem linku.

Ovaj put  vam predstavljamo novih 15 filmskih naslova: Djevojka iz predgrađa, Duh morskog psa, Gregoryjeve djevojke, Henry Lee Lucas, Ledeni pakao, Najbolje namjere, Neobavezno u Los Angelesu, Pratitelj, Pravila obitelji, Skriveni zločini, Slučaj izgubljenog dijamanta, Stranac,  Summer, Tajne iz prošlosti i Ubij me triput.

Ovaj put za vas izdvajamo:

Djevojka iz predgrađa

Dobar ulov… Brett je mlada urednica koja se upozna sa književnim velikanom Archijem te započne vezu sa njim. On je stariji, iskusan, šarmantan i pažljiv što joj godi. ali život sa njim nosi i određene probleme iz njegove prošlosti…

Dobar ulov…

Brett je mlada urednica koja se upozna sa književnim velikanom Archijem te započne vezu sa njim. On je stariji, iskusan, šarmantan i pažljiv što joj godi. ali život sa njim nosi i određene probleme iz njegove prošlosti…

DUH MORSKOG PSA

Nemoj. Se. Smočiti.

Dvoje mještana moraju otkriti istinu o mračnoj prošlosti svoga grada ili će postati žrtve fantomske morske psine koja lovi i na kopnu i u moru.

HENRY LEE LUCAS

Mračna priča o životu okrutnog serijskog ubojice, Henryja Lucasa, koji je na svoj put zločina zakoračio zahvaljujući vlastitoj majci, okrutnoj ženi koje je od vlastitog sina više voljela bocu.

GREGORYJEVE DJEVOJKE

Bill Forsyth vraća se na male ekrane ovom predivnom romantičnom komedijom. 20 godina nakon što je kao tinejdžer bio zaljubljen u djevojku ludu za nogometom, Gregory se vraća u svoju školu gdje podučava engleski. Čekaju ga izbori između koje nije lako donijeti… Hoće li konačno odrasti?

 

Moja TV. Uvijek bolja i bogatija.