ISPRAVKA DIJELA JAVNOG OGLASA

 

  I. U tekstu Javnog oglasa za prijem u radni odnos u Dioničkom društvu BH Telecom Sarajevo, u Službi za IT integracije, Sektora za razvoj IT servisa u Izvršnoj direkciji za informacione tehnologije, na radnom mjestu 36. Stručni saradnik za IT integracije, VSS – 1 (jedan) izvršilac, na neodređeno vrijeme, uz probni rad u trajanju od 6 (šest) mjeseci, sa mjestom rada u Sarajevu, objavljenog dana 20.06.2019. godine u dnevnom listu „Oslobođenje“, koji je shodno tački II. Odluke o objavljivanju javnog oglasa za zasnivanje radnog odnosa u Dioničkom društvu BH Telecom Sarajevo, broj: 03.2.2-46-29282-3/19  od 07.06.2019. godine njen sastavni dio, u dijelu koji se odnosi na tačku II „Posebni uslovi“, vrši se izmjena na način da se u alineji 2. riječi: „6 (šest) mjeseci“, zamjenjuju riječima: „1 (jedne) godine“.

 

 

II. Tačka IV mijenja se i glasi: „Oglas za podnošenje prijava ostaje otvoren 8 dana od dana objavljivanja Ispravke dijela Javnog oglasa u dnevnom listu „Oslobođenje“.

 

III. U ostalom dijelu tekst Javnog oglasa ostaje neizmijenjen.  

 

Prijave sa dokazima o ispunjavanju uslova traženih oglasom mogu se dostaviti neposredno na protokol Dioničkog društva BH Telecom Sarajevo ili putem pošte na adresu:

 

Dioničko društvo BH Telecom Sarajevo

Sa naznakom ”Prijava na javni oglas za radno mjesto 36. Stručni saradnik za IT integracije, VSS – 1 (jedan) izvršilac u Izvršnoj direkciji za informacione tehnologije– ne otvarati”

Ul. Franca Lehara broj 7

71000 Sarajevo

                                                              

Neuredne, nepotpune i neblagovremene prijave neće se uzeti u razmatranje.                                               

Dokumenti priloženi uz prijavu vratit će se kandidatima u roku od 6 (šest) mjeseci od dana konačnosti Odluke o prijemu u radni odnos. 

 

Oglas je objavljen u dnevnim novinama Oslobođenje, 22.06.2019. godine.