Lejla Njemčević: BH Telecom je moja najveća podrška

Naša najbolja bh. biciklistkinja Lejla Njemčević ove godine zauzela je četvrto mjesto na timskoj šestodnevnoj etapnoj UCI utrci Andalucia Bike Race. Andalucia Bike Race važi za jednu od najprestižnijih etapnih timskih utrka na svijetu kategorije UCI SHC, odnosno jednu klasu ispod svjetskog kupa u maraton disciplini.

Također je nakon posljednjeg upisa UCI bodova ponovo prva biciklistkinja svijeta sa 1.340 UCI bodova. Nakon upisa 140 UCI bodova osvojenih u Španiji na UCI SHC utrci zauzela je prvo mjesto ispred Francuskinje Estelle Morel sa 1.218 bodova, treća je Litvanka Katazina Sosna sa 1.189 bodova.

Sa Lejlom Njemčević, odnedavno i istaknutom ambasadoricom BH Telecoma imali smo priliku da razgovaramo o svim zanimljivim temama koje se tiču sporta, od samog početka njene karijere, pa do najobičnijih životnih stvari.

Priča naše šampionke je veoma inspirativna i jedna od onih koje se trebaju pričati mladim ljudima, kao primjer prave putanje za uspjeh. Kroz njen rad i posvećenost, Lejla nije samo nositeljica brenda BH Telecoma, već i inspiracija za inovacije i pozitivne promjene.

Apsolutno fenomenalnu sportsku priču Lejle Njemčević pratite na zvaničnim profilima na društvenim mrežama Instagram i Facebook.

Lejli želimo puno uspjeha u svim njenim budućim sportskim poduhvatima.

BH Telecom kompanija je poznata po svojoj podršci mladim talentima i sportskim inicijativama. Naša kompanija nije samo telekomunikacijski brend, već i podrška razvoju društva kroz sport i obrazovanje.

Pogledajte cijeli razgovor sa Lejlom.

BH Telecom. Moja priča