BH Telecom partner ovogodišnjeg NVO MeetUp vol. 2

Institut za razvoj mladih KULT organizirao je 24. aprila u prostorijama Tershouse drugi NVO MeetUp na temu: Saradnja sa svrhom – Nevladine organizacije i realni sektor. U sklopu događaja razgovarano je sa predstavnicima nekih od najrazvijenijih kompanija u Bosni i Hercegovini.

Ovogodišnji event je imao za cilj da približi učesnicima šta nevladine organizacije mogu uraditi da bi saradnja između njih i realnog sektora bila još bolja, kako da uspostave kontakt sa njima i pokažu da su odgovoran i efikasan partner, kao i da približe način na koji možemo poboljšati saradnju između nevladinih organizacija, realnog sektora i uspješnih domaćih kompanija.

Jedan od učesnika događaja je bio i Sedin Kahriman, generalni direktor BH Telecoma, koji je ovom prilikom sa učesnicima MeetUp-a podijelio svoje iskustvo na primjeru kompanije BH Telecom koja važi za jednu od najuspješnijih kompanija u BiH i pouzdanog partnera nevladinih organizacija koje djeluju u našoj državi.

Svoje učešće na  eventu su uzeli i Damir Maglajlić – izvršni direktor Bit Allianse, te Ajla Hadžić – menadžer marketinga dm drogerie markt.

Misija Instituta za razvoj mladih KULT jeste da razvija i zagovara pravna i druga strateška rješenja, te da gradi i jača kapacitete udruženja i vlasti u BiH i regiji, za uspješnu i održivu politiku prema mladima.

BH Telecom posebnu pažnju posvećuje programu sponzorstava. Trudimo se da budemo čvrsto povezani sa zajednicom u kojoj djelujemo, doprinoseći njenom daljem razvoju i stabilnosti.

 

BH Telecom. Moja priča.