Iman Avdić nastavlja sportsku karijeru uz podršku BH Telecoma

Talentovana bosanskohercegovačka plivačica Iman Avdić je sa svojim ocem, a ujedno i trenerom Evelinom Avdićem, posjetila BH Telecom, čime je ozvaničen početak saradnje sa našom kompanijom.

Iman i njenog trenera su ugostili gosp. Muamer Hadžović, izvršni direktor Izvršne direkcije za razvoj poslovanja i Emir Višća, direktor Direkcije za promociju, prodaju i podršku. Ovim susretom je obilježen početak jedne lijepe, nove priče koju će Iman Avdić u budućnosti ispisivati uz podršku kompanije BH Telecom.

Direktor Hadžović je ovom prilikom istaknuo kako je BH Telecom društveno odgovorna kompanija koja podržava mnoge vrijedne sportiste, tako da podrška ni ovoga puta nije izostala kroz saradnju sa mladom i perspektivnom bh. plivačicom Iman Avdić.

„U skladu sa našim korporativnim sloganom „Moja priča“, zajedno sa Iman Avdić želimo da ovo bude i „Naša zajednička priča“.  Ne sumnjamo da će Iman nastaviti nizati nove uspjehe i truditi se kao do sada, te da rezultati neće izostati. Ja mogu reći da podrška BH Telecoma sigurno neće izostati. Nastavljamo pričati dobre priče i pokazivati da zajedno možemo više i bolje“ – izjavio je Hadžović.

Tokom susreta su Iman uručeni i prigodni pokloni od novog sponzora.

Moja priča. BH Telecom