BIRAMO ŽENU GODINE – LADIES IN AWARDS 2020.

BH Telecom oficijelni partner Izbora žene godine

LADIES IN AWARDS 2020. je izbor za ženu godine, u kojem se biraju najuspješnije žene u BiH.

U skladu s epidemiološkim uvjetima i propisanim mjerama, gala događaj – koji je ranije organiziran pred više od 400 zvanica, bit će realiziran u formatu koji će LIVE moći pratiti građani cijele BiH.

Pratite najglamurozniji događaj za žene u BiH uživo, 4. decembra, u 20:00 na servisu Moj film.

Organizatorke ovog događaja istakle su želju da se ova manifestacija približi svim građanima naše zemlje, te motiviše ljude za pozitivne priče.

I ove godine, Ladies In Magazine obilježile su uspješne bh. žene, njihove inspirativne i motivirajuće priče, te sve ono što one čine svojim djelovanjem za društvo općenito.

Nagrada za uspjehe i sve što jeste današnja bh. žena je titula Žena godine, koja se dodjeljuje u 12 kategorija; Priznanje za doprinos razvoju filmske culture, Priznanje za odanost sportu, Priznanje za vlastiti doprinos unapređenju zdravlja, Priznanje za marketing i strateške komunikacije, Priznanje za ostvarene rezultate na bh. i ino tržištu, Priznanje za razvoj poslovnog menadžmenta, Priznanje za razvoj porodičnog biznisa, Priznanje za najbolju bh. Naučnicu, Priznanje za poslovnu hrabrost, Priznanje za razvoj bh. dizajnerske scene, Priznanje za doprinos društvenoj zajednici, Priznanje za društveno odgovorno poslovanje.

Također, Ladies In magazin dodijeliće i šest specijalnih priznanja: Veliko srce, Jedna drugoj smo podrška, Životno djelo, BH ambasadorica, TV ličnost, Prijatelj projekta.