Uručena vrijedna nagrada 200.000-tom korisniku Moja TV usluge

Nagrade su uručili v.d izvršni direktor za razvoj poslovanja Elvedin Kanafija i direktor direkcije za razvoj Haris Lučkin. 

„Ovdje smo da bi proslavili našeg 200.000 korisika usluge Moja TV. To je usluga koja trenutno daje najkvalitetniji sadržaj u BiH, imamo kompletan sportski sadržaj, osim standartnih paketa kao što je SportKlub, Arena i Eurosport mi svojim korisnicima omogućavamo i gledanje Premijer lige BiH. BH Telecom je u ovoj godini ostvario nekoliko veoma značajnih projekata, uspjeli smo da implementiramo 4G+ mrežu, samim tim smo korisnicima omogućili da uživaju u svim blagodatima savremene tehnologije i da budu građani svijeta“, kazao je v.d. izvršni direktor za razvoj poslovanja BH Telecoma Elvedin Kanafija.

Haris Lučkin, direktor Direkcije za razvoj kompanija BH Telecom ovom prilikom istakao je da je tokom ove godine BH Telecom tokom ove godine „pustio“ nekoliko kvalitetnih ponuda i rješenja.

„Sa velikim zadovoljstvom mogu reći da ćemo od 1. januara biti zastupljeni na cijeloj teritorinji BiH kad je riječ o ponudi multimedijalnih paketa. Nudimo naše usluge u bilo kojem dijelu naše države i sve to po najpovoljnijim cijenama. Za naše mobilne korisnike nudimo atraktivnu extra ponudu“, istakao je Lučkin.

Dobitnik vrijedne nagrade LG televizora je Amel Durmiš iz Sarajeva.