Predstavljamo film o BH Telecomu – Moja priča

„Moja priča“ je naziv novog filma o BH Telecomu kroz koji nas vodi autor filma, čuveni televizijski novinar Goran Milić. Kroz zabavno-edukativnu priču,  gospodin Milić je predstavio historijat telekomunikacija ispričan na veoma upečatljiv način. Ovaj polusatni korporativni film govori o telekomunikacijama, internetu, društvenim mrežama i mnogim drugim činjenicama koje svjedoče o bitnosti svijeta telekomunikacija za sve nas.

U ovoj kratkom filmu, pogledajte retrospektivni prikaz historije telekomunikacija u Bosni i Hercegovini ispričane kroz priče sa terena, razgovore sa radnicima iz BH Telecoma i svjedočenje sedam bivših generalnih direktora BH Telecoma koji su, kroz kratke priče, predstavili šta je urađeno  u toku njihovog mandata, te kako su oni dali doprinos sveukupnom razvoju telekomunikacija na bh. tržištu.

Kako se nekada „spajala“ telefonska linija, ko je sve imao telefonske brojeve, te kako se na terenu sada, u eri optike i digitalizacije telekomunikacija priključuju novi korisnici možete vidjeti u ovom polusatnom promo filmu.

Film možete pogledati ovdje.

Napominjemo da je naziv filma “Moja priča” potekao od novog slogana BH Telecoma  i predstavlja dio novog, blago osvježenog korporativnog identiteta.