Izmjene u ponudi Travel paketa od 15.marta 2023.

Obavještavamo korisnike da će od 15.3.2023. godine doći do izmjene u ponudi Travel paketa koji su namijenjeni za korištenje roaming usluga u vanevropskim zemljama.

Izmjene obuhvataju slijedeće:

  • Na listu zemalja u kojima je omogućeno korištenje Travel Mix2 paketa („Travel Mix2 – 10 dana“, „Travel Mix2 – 30 dana“ i „Travel Mix2 Pro“) dodaju se zemlje Egipat, Portoriko i Oman, a istovremeno se sa liste povlače Bangladeš, Gana, Gruzija i Pakistan.
  • Sa liste zemalja u kojima je moguće koristiti paket „Travel NET4 – 7 dana“ povlače se zemlje Gana i Pakistan, a dodaje se Egipat.
  • Proširuje se područje pokrivanja za pakete Travel Mix2 i Travel NET4, koji se trenutno mogu koristiti samo u vanevropskim zemljama, tako da će se ubuduće Travel Mix2 paketi moći koristiti i u evropskim zemljama koje su uključene u Travel Mix1 pakete, a Travel NET4 paket će se moći koristiti i u evropskim zemljama koje su uključene u Travel Net3 paket.

Ovim izmjenama korisnicima će se pružiti dodatni komfor u korištenju usluge jer neće trebati kupovati različite pakete ukoliko na putovanju prolaze kroz evropske i vanevropske zemlje.

Odaberite željenu destinaciju i odgovarajući Travel paket ovdje.

BH Telecom