Povlačenje L.net usluge iz ponude

Obavještavamo korisnike da  BH Telecom od 3.jula 2022. povlači L.net uslugu iz redovne ponude u Isteklu ponudu, čime prestaje i daljnja prodaja L.net paketa novim korisnicima.

Postojeći korisnici nastavljaju koristiti svoje L.net pakete pod gotovo identičnim uslovima i nakon 3.jula, na neodređeni period.

S obzirom da u ponudi BH Telecoma postoje paketi slični L.net paketima koji se ukidaju,  NetFlat-Go i NetPhone-Go paketi, korisnicima se nudi prelazak na ove pakete, uz značajne povoljnosti.

Oni imaju pravo na besplatan pristup „Go“ paketima, a dodjeljuje im se i popust od 50% na iznos mjesečne pretplate NetFlat-Go i NetPhone-Go paketa u periodu od 12 mjeseci, ukoliko zaključe obavezni ugovorni  odnos na 24 mjeseca.

Ova posebna ponuda vrijedi samo za L.net korisnike iz Isteklih ponuda koji pređu na NetFlat-Go i NetPhone-Go pakete.

Korisnici L.net paketa koji koji potpišu ugovor za korištenje NetFlat-Go paketa, za koji je redovna cijena mjesečne pretplate 35 KM, plaćaće tokom 12 mjeseci pretplatu od 17,50 KM mjesečno i za godinu ostvariti uštedu od 210 KM.

Korisnici L.net paketa koji potpišu ugovor za korištenje NetPhone-Go paketa, za koji je redovna cijena mjesečne pretplate 48 KM, plaćaće tokom 12 mjeseci pretplatu od 24 KM mjesečno, te za godinu ostvariti uštedu od 288 KM.

Promjena sa L.net paketa na NetFlat-Go ili NetPhone-Go paket se realizuje kao raskid ugovora za L.net uslugu i zaključenje novog ugovora za NetFlat-Go ili NetPhone-Go paket.

 

Moja priča. BH Telecom