Atraktivni programski sadržaj na MY TV

BH Telecom  ekskluzivno za korisnike Moja TV platforme emitira sadržaje iz vlastite produkcije – promoviše domaći potencijal filmskog i serijskog stvaralaštva u cilju obezbjeđenja atraktivnog i ekskluzivnog sadržaja za korisnike.

Pored brojnih dokumentaraca, zanimljivih emisija o life styleu poznatih te edukativnih sadržaja o BiH, možete se opredjeliti i za serije i filmove koji će nesumnjivo privući vašu pažnju.

Ovaj vikend za Vas izdvajamo:

Love&Mercy

Love&Mercy je muzičko-biografska drama u čijem centru se zbivanja nalazi Brian Wilso. Izuzetan muzičar čija je muzika definirala cijelu generaciju. Po prvi put otkrivamo haos, ludilo i nevjerovatnu priču koja stoji iza ovog muzičkog genija!

The Next Three Days

John Brennan ima savršen život sve dok njegovu suprugu Laru ne uhapse zbog ubistva koje, kako ona kaže, nije počinila. Tri godine nakon njezina zatvaranja John se bori kako bi svoju porodicu održao na okupu, odgojio njihova sina Lukea i podučavao na koledžu dok istodobno čini sve kako bi dokazao njenu nedužnost. Kada odbiju njezinu posljednju žalbu, Lara postaje suicidalna i John uviđa da postoji samo jedno rješenje – izbaviti je iz zatvora. Ne mareći za male šanse ili vlastito neiskustvo, John smišlja detaljan plan za bijeg i uskače u opasan i nepoznat svijet riskirajući sve za ženu koju voli.

Just friends

Kada je svojoj najboljoj srednjoškolskoj prijateljici Jamie (Amy Smart) prije mnogo godina priznao da je voli, Chris Brander (Ryan Reynolds) suočio se sa slomljenim srcem i ogromnim poniženjem, koje su školski zlobnici iskoristili za dodatno zadirkivanje neuglednog debeljka. Međutim, nekoliko godina kasnije stvari su se počele mijenjati i Chris je sada iznimno zgodan i ugledan holivudski producent, oko kojeg se stalno motaju prelijepe djevojke i nadolazeće glumice. Njegova klijentica Samantha James (Anna Faris) potpuno je zaljubljena u Chrisa, što on na sve načine pokušava zanemariti, a kada se njih dvoje igrom slučaja nađu u Chrisovu rodnom mjestu, njena će prisutnost uvelike zasmetati njegovim nastojanjima da ponovno proba osvojiti svoju školsku ljubav.