Obavijest o izmjenama tenderske dokumentacije i prolongiranje krajnjeg roka za dostavljanje ponuda

Obavijest o izmjenama tenderske dokumentacije i prolongiranje krajnjeg roka za dostavljanje ponuda

Vezano za postupak nabavke košenja i krčenja rastinja na pacelama na kojima su smješteni TK objekti Društva (LOT 1-LOT 7), broj 62053/18-NM, putem pozivnog postupka, ranije objavljenog , ovim putem vas obavještavamo da se mjenjaju u dijelu tenderske dokumentacije -obrasci za cijenu ponude za sve LOT-ove (1-7 ) ,koje je potrebno popuniti te dostaviti uz ponudu.

 

Krajnji rok za dostavljanje ponuda se prolongira tako da je novi krajnji rok za dostavljanje ponuda 23.07.2018.godine do 13 sati.

 

 

Ponude će se otvarati dana  23.07.2018.godine, u 13:30  sati, u prostorijama BH Telecoma na III spratu. Svi dobavljači koji su na vrijeme dostavili ponude ili njihovi predstavnici imaju pravo prisustvovati postupku otvaranja ponuda.

 

Ponude koje su dostavljene po isteku ovog roka će biti vraćene dobavljaču neotvorene.

 

Ukoliko je neko od ponuđača već dostavio ponudu, napominjemo da je u tom slučaju potrebno postupiti u skladu sa tačkom 4. Tenderske dokumentacije za predmetnu nabavku – Izmjena ili povlačenje ponuda.

 

Napominjemo da navedeno prolongiranje ne utiče na rok važnosti dokumenata koje su zahtijevani tenderskom dokumentacijom, odnosno svi dokumenti koji su bili važeći na dan 12.07.2018. godine, biće uvaženi i na dan koji će u nastavku procedure biti određen kao krajnji rok za dostavu ponuda. Također ističemo da je rok za postavljanje upita istekao.