Produženje roka za dostavljanje ponuda

Produženje roka za dostavljanje ponuda

Vezano za postupak broj: 22260/18 – nabavka platomata putem javnog nadmetanja objavljenog od BH Telecoma d.d. Sarajevo na stranici www.bhtelecom.ba dana 11.4.2018. i u skladu sa odredbama Pravilnika o nabavkama BH Telecoma d.d. Sarajevo i Tenderske dokumentacije (u daljem tekstu TD) ovim dopisom dostavljamo informaciju o produženju roka za dostavljanje ponuda u predmentom postupku kako slijedi, a povodom pripreme odgovora na pitanje ponuđača:

1. U skladu satačkom I. 1. TD produžuje se rok za dostavljanje ponuda tako da je važeći rok za dostavljanje ponuda u predmetnom postupku 22.5.2018., 10:00h. na način kako je definisano odredbama TD.

 

Ostali elementi tenderske dokumentacije ostaju neizmijenjeni.

 

Takodje napominjemo na tačku I.1 tenderske dokumentacije u dijelu koji glasi: „Prolongiranje roka ne mijenja rokove definisane tenderskom dokumentacijom po pitanju dokumenata kojim se dokazuje ispunjenje kvalifikicionih uslova/prihvatljivosti ponude u dijelu bankovnih garancija. Izmjene/dopune tenderske dokumentacije postaju i smatraju se sastavnim dijelom tenderskom dokumentacijom.“