ISPRAVKA DIJELA JAVNOG OGLASA

U tekstu Javnog oglasa za prijem u radni odnos radnika u Službi za optimizaciju pristupnih mreža, Sektora za kablovsku pristupnu mrežu, Direkcije za mrežu infrastrukturu u Izvršnoj direkciji za tehnologiju i razvoj servisa, Dioničkog društva BH Telecom Sarajevo, na radnom mjestu 15. Stručni saradnik, VSS – 2 (dva) izvršioca, objavljenog dana 01.02.2023. godine u dnevnom listu „Dnevni avaz“, a koji je shodno tački II Odluke o objavljivanju javnog oglasa za zasnivanje radnog odnosa u Dioničkom društvu BH Telecom Sarajevo, broj: 01-46-124843-6/22 od 24.01.2023. godine, njen sastavni dio, u dijelu koji se odnosi na mjesto rada, riječi: „Kanton Sarajevo“ zamijenjuju se riječima: „Kanton Sarajevo i Tuzlanski kanton“.

II

Rok za podnošenje prijava na ovaj javni oglas je ostaje otvoren do 13.02.2023. godine.

 

III

U preostalom dijelu tekst Javnog oglasa ostaje neizmijenjen.

Prijave sa dokazima o ispunjavanju uslova traženih oglasom mogu se dostaviti neposredno na protokol Dioničkog društva BH Telecom Sarajevo ili putem pošte na adresu:

Dioničko društvo BH Telecom Sarajevo

Sa naznakom ”Prijava na javni oglas za radno mjesto 15. Stručni saradnik u Izvršnoj direkciji za tehnologiju i razvoj servisa – ne otvarati”

Ul. Franca Lehara br.7

71 000 Sarajevo