Biz solution: Vaše poslovanje je lakše uz Biz izbor

BH Telecom donosi novu dimenziju poslovanja sa Biz izbor uslugom, savršenom kombinacijom brzine, pouzdanosti i prilagodljivosti. Bez obzira da li ste mala, srednja ili velika firma, BH Telecom nudi prilagođena rješenja za vaše potrebe.

Biz izbor vam omogućava da za sve usluge koja koristite kreirate jedinstveni račun i tako ostvarite maksimalne popuste i najpovoljnije cijene za kupovinu uređaja. Uz to je omogućena i besplatna komunikacija između brojeva koji su u Biz izbor grupi. Osim usluga, poslovnim korisnicima BH Telecoma su dostupni i premium uređaji, koji u kombinaciji sa našom poslovnom ponudom zasigurno mogu odgovoriti svim komunikacijskim potrebama.

Biz izbor je usluga koja poslovnim korisnicima omogućava integraciju više različitih usluga u Biz izbor grupu sa ciljem ostvarivanja niza pogodnosti.

Uz Biz izbor imate:

  • Jedan račun za sve usluge
  • Jedinstven kontakt za sve vaše potrebe
  • Besplatnu govornu komunikaciju
  • Velike bonuse u vidu popusta
  • Pogodnosti pri kupovini uređaja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć pri odabiru usluga/paketa za vaše poslovanje, bilo da je u pitanju basic ili paket kojim želite postići unapređenje poslovanja i funkcionalnosti uz uštede, možete kontaktirati agente ili menadžere prodaje u BH Telecomu koji će vam pomoći da dođete do pravog rješenja i izbora za vas, prilagođenog vašim individualnim poslovnim potrebama.

Osigurajte svoju konkurentsku prednost i optimizirajte poslovanje uz BH Telecom Biz izbor. Povežite se sa nama danas i otkrijte kako možemo unaprijediti vaše poslovanje!

Više o usluzi pogledajte ovdje.

BH Telecom. Moja priča