MOBILNI UREĐAJI

FIKSNI TELEFONI

TABLETI

LAPTOPI

TV UREĐAJI

MODEMI I ROUTERI

KONZOLE I OPREMA
Tableti


Odaberi savršen uređaj za svaku priliku, uz tarifu koju poželiš!

MediaPad T3 8

Doživi svijet čistim i živopisnim bojama.

Izrađen od čvrstog komada glatko anodiziranog aluminija, HUAWEI MediaPad T3 odlikuje prikrivena snaga i profinjen stil. Elegantan dizajn i sirova snaga ovog uređaja savršeno su uklopljeni u moderno kućište od poliranog metala.

HUAWEI MediaPad T3 omogućava dugotrajno uživanje, čak i najzahtjevnijim korisnicima.

Baterija jačine 4.800 mAh osigurava dugi radni vijek te donosi lagodno i bezbrižno korisničko iskustvo.

MediaPad T3 10 (2/32GB)

Osjeti snagu briljantnog dizajna

Doživite svijet u živopisnim bojama kroz vrhunski 9,6-inčni ekran. Uživajte u kvaliteti jednodijelnog aluminijskog kućišta..

Posebni načini rada slabog osvjetljenja i zaštite za oči brinu se da imate savršen pogled na život, smanjujući naprezanje očiju.

Dugotrajna baterija kapaciteta 4800 mAh pobrinut će se za sve potrebne alate, kada god ih zatrebate. Bezbrižno putujte bez potrebe za dodatnim punjenjima na putovanju. Pametni pristup aplikacijama i kontrola sadržaja omogućavaju da drugi koriste tvoj uređaj na način koji Vam daje punu kontrolu.

Lenovo Tab P10

Pravi porodični tablet

Lenovo Smart Tab odličan je FHD 10.1" Android tablet za višestruku ili porodičnu upotrebu, sa Smart Screenom i Amazon Alexa funkcijom. 

Svaki član porodice imat će svoje prilagođeno i sigurno iskustvo s karticom P10.  Svaki korisnik dobija svoj vlastiti račun - dostupan putem čitača otiska prsta za više korisnika - s individualiziranim postavkama, pozadinom i računima na društvenim mrežama.

Budući da svaki član porodice dobije svoj vlastiti račun na kartici P10, roditelji mogu osigurati da njihova djeca ostanu na sigurnom.

Tab P10 takođe se može pohvaliti poboljšanom zaštitom očiju i glasovnom pretragom.

Lenovo TAB M10

Tablet za cijelu porodicu

FHD ekran i dvostruki prednji zvučnici pružaju zadivljujuću zabavu - a sve je to spakirano u izuzetno tanak i lagan profil.

Ovo će biti jedan impresivni porodični tablet koji želite podijeliti.