Veliki uspjeh predstavnika BiH na Svjetskom Microsoft Office Specialist takmičenju

Na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu 7. augusta upriličen doček predstavnika naše države na Svjetskom Microsoft Office Specialist takmičenju održanog na Floridi.

Naša država je imala četiri predstavnika, od kojih je jedan, Sead Smailagić, osvojio visoko 3. mjesto, čime smo još jednom pokazali da naša država obiluje mladim perspektivnim ljudima pred kojima je uspješna budućnost.

Svjetsko MOS takmičenje okupilo je učesnike iz više od 130 zemalja, a pored Seada, iza naše zastave svoje znanje iz Microsoftovih alata imali su priliku odmjeriti i Almedin Beganović, Tarik Džambić i Anes Torlaković.

Ovom prilikom prisutnima se iz BH Telecoma obratio direktor Izvršne direkcije za razvoj poslovanja Duljko Hasić i poručio: "Ovom prilikom želim da u svoje ime, te u ime Uprave BH Telecoma i generalnog direktora gospodina Mirsada Zaimovića, našim predstavnicima na Svjetskom Microsoft Office Specialist takmičenju čestitam na iskazanom znanju i uspjehu, uz poklon telefone Huawei P20 DS,  koji su naš mali doprinos njihovom trudu, u nadi da će im biti motiv za dalji rad i usavršavanje." 

 

 

07.08.2018