Novo: Huawei MediaPad 10 i Toshiba WT7-C-100

U ponudi BH Telecoma dva super tablet uređaja: Huawei MediaPad 10 i Toshiba WT7-C-1.

Huawei MediaPad 10 je atraktivan, elegantan i ultra tanak tablet sa profinjenim aluminijskim kućištem. Ovaj tablet odlikuje izvrsni full HD zaslon, te operativni sistem Android Jelly Bean 4.2.

Osnovne karakteristike su: 10.1 inčni IPS ekran, četverojezgreni procesor na 1,6 GHz i 8 GB prostora za pohranu podataka. Opremljen je 3-megapikselnom glavnom  kamerom, dok je s prednje strane 0,3-megapikselna kamera. 


Toshiba WT7-C-100
je izuzetno praktičan tablet računar. Zahvaljujući ekranu dijagonale 17,8 cm (7 inča), Windows 8.1 operativnom sistemu u Bing okruženju i Microsoft Office 365 Personal paketu ovaj kompaktan tablet zgodan je za ponijeti bilo gdje, što korisniku omogućava da čuva i sinhronizuje poslovne podatke i dokumente, ili da odgleda film dok je na putu.

Osmišljen za upotrebu jednom rukom i jednostavnim upravljanjem sadržaja. Staje čak i u manju torbicu i može da se koristi u pokretu ili na putu.

Ergonomski dizajn i male dimenzije omogućavaju korisniku komfor povezivanja na internet kod kuće, u kafiću ili bilo gdje na otvorenom.

Encore Mini je u isto vrijeme „alat“ za pregledanje, sinhronizovanje i čuvanje dokumenata, surfanje po internetu i poslovnu namjenu, kao i  razonodu na bilo kom mjestu.


Huawei
MediaPad 10 Toshiba WT7-C-100 dostupni su na prodajnim mjestima BH Telecoma po cijeni već od 1,00 KM uz pretplatnički pakete netFlat i MojaTV uz ugovornu obavezu na 24 mjeseca.  

 

Dajemo više. BH Telecom

 

08.09.2015