Izvučeni sretni dobitnici Samsung Galaxy S6 edge+ i Bluethoot šlušalica

Cjelodneva zabava koju su organizirale kompanije BH Telecom i Samsung , u Sarajevo City Centru povodom promocije novog pametnog telefona Samsung Galaxy S6 edge+, obilježena je brojnim zanimljivim sadržajima.

Uz dobar provod  i osvježenje svi prisutni i novinari su imali priliku učestvovati i u nagradnim igrama „4 USPs nagradnom konkursu“ i „#S6edgeplus foto konkursu i osvojiti novi Samsung Galaxy S6 edge+ pametni telefoni  i Bluethoot šlušalice.

Novinari  su trebali u što kraćem vremenskom periodu ispuniti  4 zadatka koristeći novi Samsung Galaxy S6 edge + uređaj  .

Prvi zadatak je bio da na Samsung Galaxy S6 edge + koriste naprednu  funkciju „People Edge“, drugi  da na lokaciji pronađu  najbrži mogući način da telefon napune za 6%, treći da na memoriju telefona  snime kreativni audio zapis u trajanju od 6 sekundi i posljednji, četvrti zadatak bio je snimiti video sadržaj u trajanju od 6 sekundi i taj sadržaj „podijeliti“ na drugi telefon.

Najbrži predstavnik medija  , ujedno i  dobitnik vrijedne nagrade  Samsung Galaxy S6 edge +  je Vedad Vranj (portal ekskluziva.ba)

Almir Razić (novinska agencija FENA) na poklon je dobio wireless punjač, a Lejla Vranj (portal ekskluziva.ba) osvojila je bluethooth slušalice.

 

Oni koji vole fotkati, učestvovali su na „#S6edgeplus foto konkursu“ praveći najkreativnije fotografije uz određene objekte za što su nagrađeni Samsung Bluetooth slušalicama.

Učesnici su imali zadatak da na kreativan način fotografišu navedene objekte, zatim objave fotografije na svom javnom Facebook/Instagram/Twitter profilu uz #S6edgeplus (hashtag) i fotografije su „tagovali“ na Samsung BosnaiHercegovina Facebook/Instagram/Twitter stranicama.

Svaki od učesnika bio je obavezan napraviti i objaviti 6 kreativnih fotografija u periodu od 10:00 do 16:00 sati .

Predstavnici Samsunga, BH Telecoma i Mita group d.o.o. agencije činili su komisiju koja je pregledala sve objavljene fotografije i odabrala najkreativniji set fotografija.

 Najkreativnij učesnik je Merima Sahović a  na poklon je dobila bluethooth slušalice.

 

BH Telecom

11.09.2015