BH Telecom na sajmu “GRAPOS EXPO 2018” u Gračanici

Sajam “GRAPOS EXPO 2018” će biti održan u prostorima poslovne zone "Fering" u Gračanici, u periodu od 24. do 28. aprila.

Međunarodni sajam poduzetništva i obrta „GRAPOS-EXPO“ 2018. koji se već deveti put održava u Gračanici ove godine okupit će preko 300 izlagača koji će na više od 10 000 metara kvadratnih izložbenog prostora predstaviti svoje firme i proizvode. 

Ovo je sajam poduzetništva i obrta širokog spektra, međunarodnog karaktera i razvojno-edukativnog usmjerenja. Sajam se profilira kao sajam dostignuća proizvodnog i uslužnog poduzetništva i obrta, starih i umjetničkih zanata, te kvalitetnih uslova iz okruženja koji doprinose razvoju poduzetništva i obrta.

Grapos - Expo je najveći sajam poduzetništva i obrta u regionu koji okuplja sve relevantne institucije i kompanije na jednom mjestu. Grapos - Expo je generator razvoja privrede, podrška poduzetništvu i obrtu te mjesto okupljanja svih stakeholdera vezanih za napredak privrede u BiH.

BH Telecom će na prodajnom mjestu u Gračanici, ponuditi zasnivanje ugovornog odnosa za slijedeće usluge svim korisnicima (fizičkim i pravnim licima),  po cijeni od 1 KM (sa uključenim PDVom):

 

  • Fiksni telefonski priključak za pakete: osnovni, socijalni, Senior plus, posebni,  Flat BH Telecom, Flat BiH, BizPhone 30, BizPhone 50,
  • L.net i L.net plus (paket 1,2,3),
  • ISDN BA priključak (Standardni i Komforni),
  • xDSL (svi net i netFlat paketi),
  • WLL pristup Internet mreži,
  • Moja TV (BH, Basic, Biz, Phone, BH Phone, Net, Full)

 

U Gračanici će 25.04.2018. godine na štandu BH Telecoma biti upriličena i prezentacija usluge pantheon cloud, iz partnerskog projekta sa Data Labom.

24.04.2018