Jednostavno savršen - Samsung Galaxy Note 8

Samsung Galaxy Note 8 u samom je vrhu najboljih pametnih telefona današnjice zbog fantastičnih specifikacija koje ga krase, a sada ga možete kupiti i u BH Telecomu po cijeni već od 4,41KM mjesečno uz paket NoLimit Premium.

Ovaj pametni telefon omogućava ljudima da urade stvari za koje nikada nisu mislili da će biti moguće, a sve zahvaljujući velikom ekranu, unaprijeđenoj S Pen olovci i moćnoj dvostrukoj kameri.

 

Samsung Galaxy Note8, odlikuju veliki, beskonačni ekran koji mjeri čak 6.3 inča, S Pen stilizirana olovka koja omogućava najbolje pisanje po ekranu do sada i najbolja kamera koju je kompanija Samsung ikada ugradila u pametni telefon.

 

S Pen olovka ima tanji vrh i bolju osetljivost na pritisak za nove načine pisanja, crtanja, interakcije sa telefonom kao i komunikaciju s prijateljima. Uz ovaj model moguće je i dijeljenje animiranog teksta ili crteža kroz različite platforme koje podržavaju animirane GIF-ove.

 

Uređaj  je opremljen sa dvije zadnje kamere od po 12 MPx sa optičkom stabilizacijom slike na širokougaonom i telefoto objektivu. U programu rada Dual Capture obje zadnje kamere mogu da istovremeno fotografišu, dok opcija Live Focus služi za kontrolu dubine polja.

 

Prednja kamera od osam megapiksela, nudi opciju auto-fokus za oštre selfi fotografije i video razgovore.

 

Samsung Galaxy Note8, kao i S Pen olovka otporni su na vodu i prašinu (standard IP68), po ekranu je moguće pisanje i kada je mokar, a za njegov elegantan izgled zaslužan je spoj metala i stakla.

 

Uređaj podržava brzo bežično punjenje, a nudi i spektar opcija za biometrijsku autentikaciju - uključujući i snimanje dužice i otiska prsta.

 

Ponuda traje do isteka zaliha.

 

Više informacija o karakteristikama ovog mobitela, cijenama i mogućnostima kupovine na rate možete pronaći na sljedećem linku.

 

Svi uređaji u  ponudi  BH Telecoma mogu se kupiti na 12 ili 24 mjesečne rate, kao i na svim prodajnim mjestima BH Telecoma (dostupnost uređaja na nekom prodajnom mjestu zavisi od trenutnih zaliha na tom prodajnom mjestu).

 

 

 

21.11.2017